reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Witam Was rano! 😊
Jak tam u Was? Jakieś plany na dzisiaj? Ja wlasnie zaczynam
27 dc :) Jeszcze 5 dni i będzie @ albo ku mojemu zdziwieniu dwie kreseczki 😂 (wczoraj zauwazylam lekkie różowe "krwawienie", ale moze mi sie zdawało więc czekamy na niedziele 😂)

A tak w ogóle to
Miłego dnia Kochane!! 💛🧡💛🧡
Ja czekam na badania właśnie tsh dzis sprawdzam czy spadło cos😁moj 11 dzien cyklu ogolnie wiec wszystko się może zdarzyc ...

reklama
Witam Was rano! 😊
Jak tam u Was? Jakieś plany na dzisiaj? Ja wlasnie zaczynam
27 dc :) Jeszcze 5 dni i będzie @ albo ku mojemu zdziwieniu dwie kreseczki 😂 (wczoraj zauwazylam lekkie różowe "krwawienie", ale moze mi sie zdawało więc czekamy na niedziele 😂)

A tak w ogóle to
Miłego dnia Kochane!! 💛🧡💛🧡
Ja też dzisiaj 27dc. Kojarzę, że kilka z nas miało 1dc 25 lutego. U mnie nie dzieje się nic, zupełnie nic. Nic mnie nie boli. Żadnych objawów zbliżającego się okresuu

Cześć Dziewczyny.
Idę jutro na badania lab. m.in AMH, Prolaktyna, Estradiol, Insulina, Glukoza, FT3/4. Orientujecie się, czy na wynik któregoś z nich dłużej się czeka? Chcę się umówić do lekarza i mieć już komplet. Badania robię w Diagnostyce.

Z góry dzięki! ;)

Ja też dzisiaj 27dc. Kojarzę, że kilka z nas miało 1dc 25 lutego. U mnie nie dzieje się nic, zupełnie nic. Nic mnie nie boli. Żadnych objawów zbliżającego się okresuu
Dokladnie, 25.02 :D i termin niby na grudzień bylby haha. Mnie to jedynie czasem pobolewa brzuch. Piersi jędrniejsze, jak to przed okresem. Zobaczymy co z tego będzie 😅

Ja miałam 1dc 25.02 a dziś już 3dc 😅 @ mnie zaskoczyła w tym cyklu i przyszła wcześniej niż powinna 😶

Mam pytanie. Zakładając że do tej pory raczej miałam regularne cykle po 28-29 dni to według Was którego dnia najlepiej by było udać się na monitoring? To będzie mój pierwszy, różne informacje czytam w internecie. Niektórzy zalecają 10dc, inny 12dc 🤔

reklama
Cześć Dziewczyny.
Idę jutro na badania lab. m.in AMH, Prolaktyna, Estradiol, Insulina, Glukoza, FT3/4. Orientujecie się, czy na wynik któregoś z nich dłużej się czeka? Chcę się umówić do lekarza i mieć już komplet. Badania robię w Diagnostyce.

Z góry dzięki! ;)

Na AMH ja czekałam 2 dni, ale niektórzy pisali ze czekali i z tydzień. Na resztę wyniki w tym samym dniu miałam robiąc badanie rano.

Do góry