Nie pozostaje mi nic innego jak poczekać jeszcze te parę dni ale ta niepewność jest strasznaMoże to być ciąża, mogą być to objawy nadchodzącej miesiączki, może to być jakaś infekcja. Ja już się nauczyłam że jedynym dosyć pewnym objawem ciąży jest brak miesiączki
reklama
Czesc Dziewczyny
Zaczynamy starania o drugiego dzidziusia. W pierwsza ciaze zaszlam po okolo 9 miasiacach [mysle ze za sprawa myo inozytolu, ktory zaczelam brac 3 miesiace wczesniej], teraz znowu zaczynam go brac, na razie 1 cykl za nami I za 7 dni zobaczymy co dalej.
Zaczynamy starania o drugiego dzidziusia. W pierwsza ciaze zaszlam po okolo 9 miasiacach [mysle ze za sprawa myo inozytolu, ktory zaczelam brac 3 miesiace wczesniej], teraz znowu zaczynam go brac, na razie 1 cykl za nami I za 7 dni zobaczymy co dalej.
vvDomivv
Fanka BB :)
Tak- te nazwy mogą się pomieszać rany! To 3mam kciuki za Ciebie zeby w czwartek wszystko poszło zgodnie z planem, żeby było bezboleśnie no i żeby okazało się że wszystko hula jak złe i jajowody są gotowe do działania daj znać czy będziesz miała podawany przeciebolowy wcześniej czy kompletnie bez niczego. No I czy Kontrast w płynie czy pianka? czekam na relacje! ja miałam teraz wywoływany okres i niestety nadal czekam zeby @ przyszla juz 53dc oszaleje idzie! a stymulowana będziesz od kolejnego cyklu- tak? Bo ja mam już w tym zacząć. Może dlatego tak się doczekać tego okresu nie mogę ze juz ma się wreszcie zacząć coś dziaćKochana słuchaj będę stymulowana nie letroxem, a letrozolem haha naczytałam się na forum tych nazw, nazwa na '' l '' i mi się pomieszało haha dziś dzwoniłam do doktorki i tam kartka z numerem a pod spodem napis letrozol także drożność mam w czwartek, na izbie przyjęć mam być na 9. Więc opowiem Ci jak to przebiegało. Niby jak są drożne to nie jest źle, gorzej jak okaza się niedrozne, niby boli ale musimy mieć drożne! a Ty kiedy termin @ masz? Wspominałaś że masz nieregularne (mój cykl 46 dni trwał, człowiek czeka na @ to ona cholera musi się opóźnić) obyś Ty jakoś w miarę o czasie dostała i też miała to za sobą :*
vvDomivv
Koleżanka opowiadała mi ze u jej przyjaciółki był taki problem. I w klinice leczenia niepłodności udało się przygotować dla niej szczepionki, tak żeby organizm nie odrzucał zarodka. I dzięki tym szczepionkom udało im się doczekać bobolka. Takze Kochana- zawsze jest nadziejano to gratki u mnie jest ten problem ze ja choruje i moja durna przypadłość w moim organizmie traktuje ciążę jak bakterie do zwalczenia. Więc genetycznie mój organizm atakuje pciala jakie wprowadza do organizmu ciąża i zarodek. Tak że ciąża ciąża ale ujrzeć na usg np pęcherzyk A w środku zarodek to marzenie.
vvDomivv
Dobrze by było sprawdzić z ginekologiem czy stymulacja przebiega pomyślnie. Z tymi lekami trzeba uważać żeby nie doszło do hiperstymulacji. Oczywiście zdarza się to dość rzadko, ale warto się upewnić, że nie szkodzimy sobie danym lekiem tylko pomagamy a jak się w ogole czujesz? Ja czekam na @ i kolejny cykl właśnie z Aromkiem wiec jestem ciekawa i tex mam takie problemy jak Ty PCOS, brak owu i sluugie cykleCześć dziewczyny, mam PCO, staramy się o dzidziusia.
Od zawsze miałam nieregularne miesiączki, do tego teraz przy staraniach dowiedziałam się, że nie mam owulacji.
Dostałam od gina duphaston na wywołanie miesiączki (potrafię jej nie mieć w ogóle miesiącami) oraz letrozol (a konkretnie Aromek) do łykania w 2-6dc 2x dziennie.
Po duphastonie miesiączka przyszła, Aromek łykałam, dzisiaj powinnam mieć owulację, a od kilku dni testy owulacyjne negatywne (
Sądzicie, ze owulacja przyjdzie, ale trochę po spodziewanym terminie czy letrozol na mnie nie działa?
To mój pierwszy cykl z letrozolem, gino zlecił mi 3 cykle.
angeliskax
Moderator
uuuu, gratuluje!! Ile dni po owulacji?Dziewczyny, byłam na becie. Wynik 15,8 czyli bardzo wczesna ciąża. W środę powtórzę by sprawdzić przyrost, ale po cichu zaczynam się cieszyć
coca
Witam dziewczyny
Powiedzcie co o tym myślicie,dziś mam 24 dzień cyklu i bardzo swędzą mnie sutki, czasem coś zakuje w podbrzusza ale wczoraj bardzo bolał mnie dolny odcinek kręgosłupa, do tego stopnia że ciężko było wstać z łóżka, i dreszcze jakby mnie łapało przeziębienie temp. 37,2 - 36,9
W 11 dniu cyklu mieliśmy małą wpadkę z mężem,czy te objawy mogą świadczyć o ciąży?
Pozdrawiam [emoji846][emoji846]
Życzę Ci żebyś w ciąży była jeśli tego pragniesz, ale to raczej normalne objawy w fazie lutealnej [emoji6]
angeliskax
Moderator
Witam Was rano!
Jak tam u Was? Jakieś plany na dzisiaj? Ja wlasnie zaczynam
27 dc Jeszcze 5 dni i będzie @ albo ku mojemu zdziwieniu dwie kreseczki (wczoraj zauwazylam lekkie różowe "krwawienie", ale moze mi sie zdawało więc czekamy na niedziele )
A tak w ogóle to
Miłego dnia Kochane!!
27 dc Jeszcze 5 dni i będzie @ albo ku mojemu zdziwieniu dwie kreseczki (wczoraj zauwazylam lekkie różowe "krwawienie", ale moze mi sie zdawało więc czekamy na niedziele )
A tak w ogóle to
Miłego dnia Kochane!!
Gryfin
Cześć! U mnie dzisiaj 3dc i jestem na pobraniu krwi, jako pierwsza osoba przyszłam nawet wcześniej niż pracownicy ale zawsze o 7.00 już w kolejce czeka mnóstwo osób, a ja się spieszę do pracy, miłego dnia dla WasWitam Was rano!
A tak w ogóle to
Miłego dnia Kochane!!
reklama
Gryfin
I miałam rację, za mną przed 7 było już 12 osób badania zrobione, teraz szybka kawka i do pracy rodacy trzymajcie kciuki żeby wyniki wyszły dobreCześć! U mnie dzisiaj 3dc i jestem na pobraniu krwi, jako pierwsza osoba przyszłam nawet wcześniej niż pracownicy ale zawsze o 7.00 już w kolejce czeka mnóstwo osób, a ja się spieszę do pracy, miłego dnia dla Was
Podziel się: