reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry,

choć @ przylazła.. w sobotę.. dobrze, że chociaż w 28 d.c.. przewyłam cały weekend, a wczoraj się dosyć dużo napiłam i dziś zdycham..
Tym razem nie odpuszczę, muszęęę zajść jeszcze w tym roku i koniec kropka.

Chyba spróbuję tego inofolicu, kupuję termometr i testy ow. nie poddam się. Jak nie wyjdzie to odpuszczam na całej linii :) nie chcę mieć zepsutych świąt, może zatestuję w wigilię i ktoś mnie zaskoczy... a jutro na badania.

reklama
Moniusia &&&& za nastepny cykl;-)

Kochane te co dostaly @ prosze info na pw o kolejnej dacie. Dziekuje;-)

Mi zostalo do konca zmiany niecale 8 godzin juz;-)

Moniusa fajna data @, byłby mega prezent :)

Jula nie wiem kiedy zatestuje. Chciałam w mikołajki bo miałabym prezent dla męża i siebie, ale to będzie 12 dpo i nie wiem czy jednak nie zaczekam do terminu @. Po brzuchu już czuję zbliżającą się @ więc nic tylko trzeba czekać. Trzymam &&& za twoją wizytę ;)

Cześć dziewczyny,

julia:
super pomysł z tą podusią na skrzyni :D Bardzo ciekawe rozwiązanie :) Udanego dnia kochana i powodzenia u gina przy podglądaniu jajek :D:D:D Kurcze, jak sie wcześnie w pracy jest to później dzień szybciej mija chyba? :D

moniusia: w sumie idealny cykl jak @ przyszła 28 dc :) Powodzenia kochana :D Oby test w wigilię wyszedł magicznie dodatni :)

jazza: u ciebie jak zwykle intensywnie :D No i fajnie, bo człowiek czuje, że żyje :D Udanego dnia kochana :D Po szalonym weekendzie pewnie przyda się leniwy poniedziałek ? :D

A ja znowu poszłam do wc zanim zmierzyłam temperaturę! No ja nie wiem, że też nie potrafię tego ogarnąć! Chyba podstawię sobie łóżko do ściany, żeby nie móc wstać...no nic już chyba późno na pomiar...

julia: co do niechcianej @ to mnie możesz kochana wpisać na 23.12. Piękna data :D Hihihi

Hej baby! Jazza, gdy byłam z Tomkiem na samym początku związku i spalam wtedy u niego to weszła ta małpa nam do pokoju, gdy się kochaliśmy! To była jakaś masakra :D także witaj w klubie. Laski, ja już powiedziałam wczoraj tesciowej i Tomkowi, że złamanego grosza nie dam sołtysowi. Niech bierze z funduszu! Julia, piękny pokój :) lubię takie kolory. Jugosława, to ja wczoraj docinalam szwagierce :D oglądaliśmy film i tam urodziło się malenstwo, a ta zaczęła piszczec. A ja mówię, miskę ci podstawie, tak ci po nogach leci :D ino zapiszcz nad moim dzieckiem, gdy urodze to wylecisz za drzwi (nie lubię gdy ktoś piszczy i sepleni do noworodka, wrrr). Mój Tomek mnie poparł i się szwagierka zamknęła. Mam dziś wolne :D Moniusia & & & za nowy cykl.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane :-)

Julia no niestety kochana pracy i obowiazkow az nadto, ale jeszcze troche i swieta i choc troszke odpoczniemy. Kciuki za dzisiejsza wizyte:-)

Moniusia przytulam i przykro mi z powodu @, kciuki za nastepny cykl:tak:

Zmeczona jestem jakos, ale nic to trzeba sie zebrac w sobie i stawic czolo poniedzialkowi;-).
Ponuro dzis strasznie.

Milego dnia:-)

Hej;-)

Jugoslawa niby fajnie ale jak czowiek wraca po 15 z pracy to dzien chwila moment i sie konczy...szkoda ze w pracy tak czas nie leci:/

Melka no to czekam na relacje;-) ja pewnie w 12 dc spokojnie sie skusila na tescioszka;-) ale to twoja decyzja;-)

Dziekuje dziewczyny za pochwaly pokoju tez jestem z niego dumna;-)

Miss kochana jak sie czujesz?

Bede w domku to uzupelnie liste;-)

Milego dnia;-)

reklama
Wiecie jak u mnie zimno :/ masakra jakaś, ten mróz to porażka. Aż się z domu nie chce wychodzić. Jutro czeka mnie rozmowa z tata dzieci odnośnie kasy. Trzymajcie kciuki :)

Do góry