reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien doberek w zimna i ponura niedziele.

Jugoslawa ja jakos tez nie moge sie zmobilizowac na mierzenie temperatury, moze dlatego ze kilka razy mnie oszukala i jakos sie juz poddalam.Testow owu tez nie robie.Myslalam o wiesiolku ale na razie sprobuje bez a jak sie nie uda pomysle o sprowadzeniu go.

Teraz gotuje obiadek corka z tata oglada bajke.Jutro pobudka o 4 :(

Julia a Ty o ktorej wstajesz na dniowki?

Milej niedzieli

Ostatnia edycja:
reklama
lux: no no no super :D Super facet :D Niezłych masz sąsiadów :/ A chociaż wzięli do serca to co do nich mówiłaś? Bo niektórzy to mają w nosie ciszę nocną i inne zasady :/

aschlee: no ja do testów to też jak do jeża podchodzę, bo kiedyś korzystałam i nic mi nie dały :/ A temperatury jestem po prostu ciekawa. Może jutro mi się uda...no chyba, że tak jak zwykle wstanę do kibelka za szybko :) Uhm współczuję pobudki porannej, a w zasadzie nocnej :) Chociaż ja jak mam wybór czy chodzić do pracy np. na 7 czy na 10 to wolę na 7. Jestem z tych rannych. Wiadomo, że pobudka o 6 a o 4 to jest różnica...no ale jak to zwykle: coś za coś.

Cicho wszędzie, głucho wszędzie...
:)

No już miałam rozmowę z sąsiadka. Twierdzi, że uciszali te dzieci, które tak wariowaly. No ja rozumiem, że to są dzieci, ale przecież są obok rodzice, no tak? A teraz siedzimy u szwagierki i oglądamy Noc Oczyszczenia 2. Polecam, świetny film.

lux: może to jednorazowy wybryk szaleństw po 22 :) Wiadomo jak to czasem jest. Jak się nie powtórzy to znaczy, że wzięli sobie do serca. Udanego seansu filmowego :D

noelka: ten kłujący ból to z przodu czy z tyłu na plecach? Mnie to czasem jajnik boli i wtedy też ból może promieniować w różne strony. Może też być coś od jelit (jeśli masz jeszcze jakieś dolegliwości dodatkowe). Może po prostu jajnik ci promieniuje?

Raczej z tyłu.. Kurczę, ale nigdy nie miałam takich dziwnych bóli. Jajnik, mówisz? Ale nie wiem z jakiej racji teraz miałby boleć.. Dodatkowych dolegliwości nie mam. Ech, mam nadzieję, że do jutra przejdzie :)

noelka: jak nie przejdzie to zawsze możesz iść się skonsultować z lekarzem. Mam nadzieję, że to nic poważnego :) Czasem coś tam gdzieś wejdzie, ale szybko wyjdzie :)

Witam kochane!
Kupe lat mnie nie bylo;-)

Bylam zalatana i mega padnieta:/ nocki wyssaly ze mnie resztke sil:/
Ale zaraz pochwale Wam sie efektem koncowym...pokoj od podstaw byl zrobiony, wszystkie meble dokupione, dodatki...

Aschlee kochana witaj w klubie ja rowniez wstaje o 4 rano;/
Jutro tak ide, potem do konca tyg. Na popoludnie lubie te zmiane ale niestety odbija sie to na corce:/
Pozniej do swiat chodzic bede na ranki.

Dom wyglada jak pobojowisko;/ pewnie do konca tygodnia bede ogarniac a wekeend bierzemy sie za salon...

reklama
Jugosława, wróciliśmy do domu po 19-tej i u sąsiadów cisza. Wiesz, my przestrzegamy zasad, tym bardziej, że mamy tu w przewadze dziadków. Ale to nic. Bo płacimy fundusz remontowy i wyobraź sobie, że mimo to sołtys, który mieszka naprzeciwko mnie pomalował korytarz. Nikt go o to nie prosił. I teraz zbiera za farbę po 50 zł. Grosza mu nie dam. Ludzie też się buntują. Drugie starania zaliczone i leże z nogami w górze. He he. Dobranoc laski :)

Do góry