reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia - w końcu :) Teraz szybko niech mija i do roboty! :-D:-D:-D

Ja już po fryzjerze, nie chciał mi ściąć, wszystkie babki w zakładzie piszczały, żeby nie ciął, ale ja byłam pewna i stało się :p jak to się mówi to nie zęby przecież odrosną a u mnie to w szybkim tempie będzie :p :p

Zasłonięte, bo nie wiadomo kto tu może zaglądać, a moje oblicze nie należy do tych z pierwszych stron gazet hahaha :p
Najpierw było tak: DSC_0231a.jpg
potem tak:DSC_0342a.jpg a dziś jest tak( nawet spiąć można):
DSC_0345a.jpgDSC_0349a.jpgDSC_0351.jpg

Załączniki

• DSC_0342a.jpg
    DSC_0342a.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0231a.jpg
    DSC_0231a.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0345a.jpg
    DSC_0345a.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0349a.jpg
    DSC_0349a.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0351.jpg
    DSC_0351.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 65
kornelia: bardzo mi się podoba :D Bardzo! BTW nawet z tym różowym kółkiem widać, że z ciebie ładna dziewczyna, więc uważaj bo teraz w nowej fryzurze tym bardziej może cię dopaść ta pierwsza strona gazet :D
I czujesz taki powiew nowego? Powiew świeżości i radości? Bo ja tak mam jak od fryzjera wychodzę, nawet po obcięciu końcówek :D

julia: w końcu przyszła! fajowo. Nowy cykl to nowe możliwości :D

Lebara no pod prysznicem mialam mocnoi rozciagliwy miedzy palcami Taka mocna konsystencja jajka rozciagliwa wiec obstawiam ze owulka mogla byc wczoraj do poludnia. No ten sluz mialam przedwczoraj I wczoraj . Nawet przy siusianiu sie ciagnelo ..

Tylko zdziwil mnie ten sluz no byl z pomieszany z bialym. Zawsze byl caly przezroczysty stad moje zdziwienie :) tak czy siak jest juz bialy kremowy wiec jajo peklo pewnie.

Moze dopiero ten sluz jest taki jak powinien w tum cyklu:p

Wspomagaczy nie biore zadnych w tym cyklu :)

Dzięki dziewczyny :)
Jugosława - tak czuję się taka odświeżona, ale i lżejsza bo moje włosy gęste i ciężkie, to teraz tak lekko mam na głowie i plecy "gołe" :-D:-D
Ale mi się podoba, a u mnie 2 lata i będą znów długie, ale chyba trochę pobędę z krótszymi teraz dla odmiany :)

No ja też do ślubu miałam długie prawie do pasa, po ślubie chciałam ściąć ale nie odważyłąm się od razu więc poszło etapami jak widać na załączonym obrazku (2 miesiące mi zajęło z decyzją ostateczną :p)

reklama
Do góry