reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
Julia - w końcu Teraz szybko niech mija i do roboty!
Ja już po fryzjerze, nie chciał mi ściąć, wszystkie babki w zakładzie piszczały, żeby nie ciął, ale ja byłam pewna i stało się jak to się mówi to nie zęby przecież odrosną a u mnie to w szybkim tempie będzie
Zasłonięte, bo nie wiadomo kto tu może zaglądać, a moje oblicze nie należy do tych z pierwszych stron gazet hahaha
Najpierw było tak:
potem tak: a dziś jest tak( nawet spiąć można):
Ja już po fryzjerze, nie chciał mi ściąć, wszystkie babki w zakładzie piszczały, żeby nie ciął, ale ja byłam pewna i stało się jak to się mówi to nie zęby przecież odrosną a u mnie to w szybkim tempie będzie
Zasłonięte, bo nie wiadomo kto tu może zaglądać, a moje oblicze nie należy do tych z pierwszych stron gazet hahaha
Najpierw było tak:
potem tak: a dziś jest tak( nawet spiąć można):
Załączniki
Jugosława
kornelia: bardzo mi się podoba Bardzo! BTW nawet z tym różowym kółkiem widać, że z ciebie ładna dziewczyna, więc uważaj bo teraz w nowej fryzurze tym bardziej może cię dopaść ta pierwsza strona gazet
I czujesz taki powiew nowego? Powiew świeżości i radości? Bo ja tak mam jak od fryzjera wychodzę, nawet po obcięciu końcówek
julia: w końcu przyszła! fajowo. Nowy cykl to nowe możliwości
I czujesz taki powiew nowego? Powiew świeżości i radości? Bo ja tak mam jak od fryzjera wychodzę, nawet po obcięciu końcówek
julia: w końcu przyszła! fajowo. Nowy cykl to nowe możliwości
watpliwosci3
Lebara no pod prysznicem mialam mocnoi rozciagliwy miedzy palcami Taka mocna konsystencja jajka rozciagliwa wiec obstawiam ze owulka mogla byc wczoraj do poludnia. No ten sluz mialam przedwczoraj I wczoraj . Nawet przy siusianiu sie ciagnelo ..
Tylko zdziwil mnie ten sluz no byl z pomieszany z bialym. Zawsze byl caly przezroczysty stad moje zdziwienie tak czy siak jest juz bialy kremowy wiec jajo peklo pewnie.
Moze dopiero ten sluz jest taki jak powinien w tum cyklu
Wspomagaczy nie biore zadnych w tym cyklu
Tylko zdziwil mnie ten sluz no byl z pomieszany z bialym. Zawsze byl caly przezroczysty stad moje zdziwienie tak czy siak jest juz bialy kremowy wiec jajo peklo pewnie.
Moze dopiero ten sluz jest taki jak powinien w tum cyklu
Wspomagaczy nie biore zadnych w tym cyklu
kornelia1802
Dzięki dziewczyny
Jugosława - tak czuję się taka odświeżona, ale i lżejsza bo moje włosy gęste i ciężkie, to teraz tak lekko mam na głowie i plecy "gołe"
Ale mi się podoba, a u mnie 2 lata i będą znów długie, ale chyba trochę pobędę z krótszymi teraz dla odmiany
Jugosława - tak czuję się taka odświeżona, ale i lżejsza bo moje włosy gęste i ciężkie, to teraz tak lekko mam na głowie i plecy "gołe"
Ale mi się podoba, a u mnie 2 lata i będą znów długie, ale chyba trochę pobędę z krótszymi teraz dla odmiany
kornelia1802
No ja też do ślubu miałam długie prawie do pasa, po ślubie chciałam ściąć ale nie odważyłąm się od razu więc poszło etapami jak widać na załączonym obrazku (2 miesiące mi zajęło z decyzją ostateczną )
reklama
jazza
Julia kiuki za nastepny cykl
Kornelia super bardzo fajna fryzurka:-)
Kornelia super bardzo fajna fryzurka:-)