reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Julia - w końcu :) Teraz szybko niech mija i do roboty! :-D:-D:-D

Ja już po fryzjerze, nie chciał mi ściąć, wszystkie babki w zakładzie piszczały, żeby nie ciął, ale ja byłam pewna i stało się :p jak to się mówi to nie zęby przecież odrosną a u mnie to w szybkim tempie będzie :p :p

Zasłonięte, bo nie wiadomo kto tu może zaglądać, a moje oblicze nie należy do tych z pierwszych stron gazet hahaha :p
Najpierw było tak: DSC_0231a.jpg
potem tak:DSC_0342a.jpg a dziś jest tak( nawet spiąć można):
DSC_0345a.jpgDSC_0349a.jpgDSC_0351.jpg

Załączniki

• DSC_0342a.jpg
    DSC_0342a.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC_0231a.jpg
    DSC_0231a.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC_0345a.jpg
    DSC_0345a.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0349a.jpg
    DSC_0349a.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC_0351.jpg
    DSC_0351.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 67
kornelia: bardzo mi się podoba :D Bardzo! BTW nawet z tym różowym kółkiem widać, że z ciebie ładna dziewczyna, więc uważaj bo teraz w nowej fryzurze tym bardziej może cię dopaść ta pierwsza strona gazet :D
I czujesz taki powiew nowego? Powiew świeżości i radości? Bo ja tak mam jak od fryzjera wychodzę, nawet po obcięciu końcówek :D

julia: w końcu przyszła! fajowo. Nowy cykl to nowe możliwości :D

Lebara no pod prysznicem mialam mocnoi rozciagliwy miedzy palcami Taka mocna konsystencja jajka rozciagliwa wiec obstawiam ze owulka mogla byc wczoraj do poludnia. No ten sluz mialam przedwczoraj I wczoraj . Nawet przy siusianiu sie ciagnelo ..

Tylko zdziwil mnie ten sluz no byl z pomieszany z bialym. Zawsze byl caly przezroczysty stad moje zdziwienie :) tak czy siak jest juz bialy kremowy wiec jajo peklo pewnie.

Moze dopiero ten sluz jest taki jak powinien w tum cyklu:p

Wspomagaczy nie biore zadnych w tym cyklu :)

Dzięki dziewczyny :)
Jugosława - tak czuję się taka odświeżona, ale i lżejsza bo moje włosy gęste i ciężkie, to teraz tak lekko mam na głowie i plecy "gołe" :-D:-D
Ale mi się podoba, a u mnie 2 lata i będą znów długie, ale chyba trochę pobędę z krótszymi teraz dla odmiany :)

No ja też do ślubu miałam długie prawie do pasa, po ślubie chciałam ściąć ale nie odważyłąm się od razu więc poszło etapami jak widać na załączonym obrazku (2 miesiące mi zajęło z decyzją ostateczną :p)

reklama
Do góry