reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Zouza a ktory dc ?

Aniu no tam u was ti trochę inaczej ...

Jula dzialaj dzialaj ;-)

Ja juz gotowa na piateczek ;-) byleby jutro do 15 i weekend. Ciao

reklama
Maly ma 3100 g, wszystkie przeplywy prawidłowe, lozysko na przedniej scianie prawidłowe :) od pon moge rodzic :) teraz dostaje juz tylko 3 magnezy i 3 luteiny na dzień :) bardzo slabo czuje ruchy dziecka, ale na ktg slychac tetno, na usg sie rusza i na kazdym sluchaniu tetna 4 razy dziennie tez slychac wiec luz no i czasem sie wybija bokiem :)

Mychunia powodzenia!!! :) &&&&&&&&

Zouza - no u mnie też na wszystkie wyniki trzeba czekać do następnego dnia.... ale ja już mogę przez internet sobie sprawdzić :)

Miłego dnia wszystkim - ja dziś mam zabiegany dzień jeszcze ostatnie potrawy na weekend i sprzątanko 2 domów :szok:

Ania
To zalezy czy masz jak pojsc szybciej. Ja bym chyba sie zesrala do tego 12 tc sory :-D:p ale ja mam problemy wiec za granica ciazy bym nie utrzymala z ich kurna chata takim podejsciem chorym do naturalnej selekcji. Jesli bedziesz miala obawy to najszybciej w 7 tc bym poszla zeby zobaczyc ju serduszko jesli nie bedzie sie nic dzialo wczesniej. To twoja pierwsza ciaza? Jesli tak to tez nie wiadomo jak przechodzisz. Narazie i tak pewnie nic nie bedzie widac. Nie martw sie na zapas :-)

Julciciesze sie ze malpa przylazla :-) &&& za ten cykl :-)

Melka zouza
Kiedy testujecie?:-)

Watpliwosci
No mam nadzieje ze bylo owocnie :-);-)

Anulcia
Dzieki ze pytasz. Jest ok tylko przeziebienie mnie meczy :-\ mama mnie zarazila :-( a ty jak tam kiedy testujesz??

Blair
Pokazesz sie ciut na chwile?:-)

Dziewczynki zycze wam udanej imprezy hallowenowej :-) ja moze dynie mala kupie dzis zeby jasko mial frajde :-)

reklama
Miss pokazuję się. Mam sporo pracy, czasem zajrzę sprawdzić co u Was. @ nie ma, wczoraj była jakaś brązowa plamka i tyle, czekam dalej... Z G już dobrze. Co do starań to jak jak pisałam, zabezpieczać się nie zamierzam, ale i nie liczyć, mierzyć, bo zbyt emocjonalnie do tego podchodzę. Lekarz w niedługich planach.
A żeby mnie chyba dobić, to moja podświadomość dziś mi zafundowała sen że byłam w ciąży już zaawansowanej, z dużym brzuszkiem i czułam, dosłownie czułam kopniaki. Jak wstałam rano to chciało mi się płakać.. A jadąc do pracy zabiłam jeszcze psa, bo wleciał mi pod koła. Takie zakończenie miesiąca...

Do góry