reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Blair: myślę, że tak jak napisałaś pewność, jest lepsza niż domysły. Ze spokojną głową skupisz się na ślubie i pracy. Odstresujesz się i zregenerowana podejdziesz do działań :)

Ania: gratuluję :) Hmmm fajny test, jakaś alternatywa dla nieśmiertelnych pasków.

Mój ginekolog stwierdził, że gdyby udało się medycynie wyeliminować stres jako jeden z czynników niepłodności, to większość z kobiet, które się starają szybko doczekałoby się potomstwa :) Większość z nas o tym wie, ale jakie to trudne do osiągnięcia.

Przytulam z rana życząc udanego dnia.
U mnie od rana słonecznie. Niebo jest niebieskie i nie ma ani jednej chmurki. Co prawda chłodno, ale jak jest słońce to człowiekowi od razu inaczej organizm pracuje.

Ostatnia edycja:
reklama
Melka no mam nadzieję, że była owu i że coś z tego się wykluje :)) tylko nie wiem czy skok był w niedzielę czy wczoraj bo w ndz nie miałam jak zmierzyć :( do testowania jeszcze ponad tydzień poczekam:-)

WWatpliwosci kochana dzis ide na kontrolne ktg... bo wczoraj na lewym boku malemu spadalo tetno. Gin mnie skierował do szpitala a tam polozyli na wznak i zapis byl ok
.. olali to ze na boku byl problem i odeslali do domu... dzis mam nadzieje ze zapus na boku bedzie ok... bo chodze cala w stresie.

Wczoraj do niej pisałam
dostaje duzo lekow na wstrzymanie porodu - 6 lutein dziennie, 3mg i chca dolozyc luteine
najprawdopodobniej tez dostanie insuline bo dieta niby cukrzycowa w szpitalu to chyba jednak nie cukrzycowa :/

Ewelinka w takim razie zaciskam kciuki żeby okazało się że to była pomyłka .. wpadnij dac nam znać co wyszło :* &&&

Zouza kurcze dla Mychunii końcówka ciąży jest bardzo ciezka i stresujaca :(
A Ty jak się czujesz ?? Oby do końca przeszło :))

reklama
Do góry