reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jazza a co chcieli zebys zalozyla?;-)

Blair kurde przykro mi:-(
Przyjemnosci w organizacji slubu;-)

Ania gratuluje;-)

Jugoslawa witaj

Mychunia to trzymamy kciuki kochana&&&&

Ewelinko no mam nadzieje ze dzis zapis bedzie ksiazkowy;-)

Zouza w piazmie?;-) no ladnie;-);-) ja jak mam okazje to tez latam pol dnia w pizamie;-)

Julia w zeszlym roku bylam kocica :-D troche odwazny stroj mialam na sobie hahaha a w tym roku chcieli bym sie umorusala i byla wiezniem z piekiel czy cos tam, ale za chiny ludowe tego nie zrobie ;-)

A ja dzis do 17 pracuje..

jazza & julia : cześć, cześć :)

Zaczynam czuć jajniki, wreszcie! Obawiałam się, że już zupełnie odpuściły i zapadły w sen zimowy.
Mam nadzieję, że @ przyjdzie planowo i nie trzeba będzie jej wywoływać.

ewelinka: jak tak ktg?

hejo.. ogolnie jestem na L4 juz, szef jakos to przyjal chyba, moja kroszynka rosnie juz ma 7 cm i jest ok ale mam inny problem :/

wstydliwy problem, przepraszam ze tak wprost ale nie wiem co robic!

przy odbycie od dlugiego bardzo czasu mialam takie narosle ale malutkie i nigdy nic z tym nie robilam (nie wiedzialam czy to cos nie tak, czy tak ma byc, nigdy sie nad tym nie zastanawialam - nawet nie wiem od kiedy sie one pojawily, wiem ze mam je dlugo juz, jakos mi nie przeszkadzalo to) i w niedziele powiem prawde - golilam okolice kremem a ze nie do konca byl dobry to leciutko przejechalam (nie wiem co mnie podkusilo) maszynka do golenia, i tam przy odbycie za daleko (ale tylko po prawej stronie) przejechalam... i teraz od wczoraj lekko zaczelo piec TAM, dzis mocniej duzo piecze i praktycznie ciagle nie przestaje... zauwazylam ze narosl po prawej stronie spuchla i urosla i piecze (po lewej jest normalna malutka...) co to moze byc i co robic ?

jesli hemoroidy - co mialabym je juz przez iles lat bezobjawowo ? czy to poprostu moga byc brodawki skorne - no ale czemu spuchlo jak je urazilam ?

do czwartku poczekam i jesli nic nie bedzie przechodzic i malec to pojde do rodzinnego po skierowanie do konkretnego lekarza :/

ktos bardziej obeznany ??? ;(

reklama
Do góry