reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kochane nie martwcie sie z powodu fenoterolu bo lekarz na pewno w razie potrzeby zapisze zamiennik:tak:

Asia to oby dwa tygodnie szybko zlecialy i w koncu zasluzony odpoczynek:tak:

To i ja dorzucę coś od siebie ;-)

Julia tak jak Blair pisze. Mi nawet w dniu okredu test nie wykazał ciąży a w niej bylam ;-) więc nic straconego

Co do twardnien. Żaden lek nie jest obojętny ale na twardnienia no spa działa i wole ja brac niz rodzic wcześniej. Czasem sam magnez nie pomaga. Nie mowie tu o braniu nospy nad wyrost ale jeżeli czuje potrzebe to się nie zastanawiam. Gdyby byla niebezpieczna to żaden lekarz by jej nie proponowal a nie bez przyczyny jest tez stosowana w szpitalach. Jedna moze miec twardnienia ktore sa zwyklymi skurczami macicy ktora sobie w ten sposób ćwiczy przed porodem a u drugiej moze to byc objaw niebezpiecznego skracania/rozwierania szyjki. Zawsze lepiej sprawdzić jak to jest w naszym przypadku. Ja jestem zdania ze lepiej pójść na dodatkowa wizyte czy na ip raz za duzo niz za malo. W końcu chodzi tu o dobro naszych dzieci ;-)

To się rozpisalam :-) buziaki dla wszystkich ;*

Watpliwosci a ok wszystko ;) termin na 11 grudnia wiec jeszcze troszkę. A wyprawki juz trochę mamy... łóżeczko, materacyk, jedna posciel, kocyki, ubranka, rozek, reczniczek z kapturkiem, smoczki,pieluszki, pampersy, kosmetyki kąpielowe... ojj trochę tego jest :-)

Aaaa no i czekamy z Kubusiem na Twoje dwie kreseczki :-D

Jak przygotujecie kacik dla Malenstwa to czekamy na fotke :) ajj takie zakupy sa kosztowne ale tyle frajdy daja :))) jak ten czas leci :O jeszcze troszke i bedziesz tulic Kubusia :)

Ewelinko czas zlecial prawda?:) sporo juz macie:) to dobrze bo taka wyprawka mega droga;/
No zobaczymy, za 2 dni mam termin @, dzis kolejny test zrobilam...kusil bo mam kilka w domu....jak zrobilam niby jedna kreska, teraz na niego spojrzalam niby cien cienia...ale pewnie to przebarwienie...

Jazza
haloo?:) dzis mialas temin wyznaczony.... licze na to ze wredota nieprzyszla!!!!!:):)
Odezwij sie:)

Kochana ja wierze ze jak ten lek wycofali to maja jakis inny wprowadzony! niemartwcie sie na zapas i duzo kochane wypoczywajcie!!:)

Ja wlasnie obiadek szykuje a nawet dwa bo M na trase zupke jeszcze robie heh

reklama
Ojjj leci czas leci :-) no trochę kosztowne dlatego rozkladamy sobie co miesiąc trochę ;-)
Kącik będziemy przygotowywac w listopadzie i na pewno się pochwalę hihi :-D

Julka jest nadzieja jestem tego naocznym dowodem :-)

Do góry