reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Watpliwosci a no czuje sie nie najlepiej...dzisiaj mdlosci daja popalic niesamowicie do tego brzusio troche pobolewa bo rano wybralam sie z corka do parku na plac zabaw wiec teraz troche poleguje na sama mysl o obiedzie mi nie dobrze a jeszcze chwila i trzeba zaczac gotowac.Nie wiem czemu ale troche mnie nerki bola.Byle tylko z Maluszkiem bylo wszystko dobrze to wszystko przetrwam

reklama
Hej :)
Ja dzis nie mam zamierzonej temp bo myslalam ze mam zegarek nastawiony a nie miałam, sierota ze mnie ;p no i G nie dorwalam bo utonelam w notatkach, ale dzis mi nie ucieknie ;p

Co do leków to zgadzam sie z Ewelinka ze nie ma co przesadzać ale jak trzeba to trzeba, lepiej wziąć jedna wiecej tabletkę niż pozniej sobie wyrzucać ze sie nie wzięło. Mowię to z doświadczenia niestety. Bo ja jestem antytabletkowa, ale teraz wiem ze ciąża to wyjątkowy stan i łamie swoje przyzwyczajenia.

Ewelinka to sporo juz macie ;) faktycznie lepiej sobie to rozkładać bo na raz to duży wydatek, ale jaki przyjemny ;)

Julka &&&&& wierze ze bladzioch bedzie ciemniejszy ;) wklej moze zdjęcie ;)

Ja sobie zaraz kawkę wypije i znowu nurkuje w notatki, aaaaa

Dzis 11dc a ja mam sluz płodny przez inofolik i wieska, a owu i tak bedzie pewnie w terminie czyli w sob-ndz

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Blair kochana to trzymam &&&&&
Kochana wkleje bo co mi tam...ale juz troche jest zdewastowany;/
Otwieralam go i tak widac slad na tym...hehe
Sadze ze to przebarwienie bo od razu sie niepojawil..

Załączniki

• 1411899222784.jpg
    1411899222784.jpg
    9,3 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
Kochane ale tam gdzie widac tylko cien do gory to nie kreska...tylko ja nozem niechcacy uszkodzilam:/ niby ta kreska jest dalej...

Melka kochana postaram sie;-)

Uff w koncu moge cos napisac :) od 11 do 19.15 malego mialam i dopiero czas dla siebie :) P wlasnie robi nam nalesniki a po jedzeniu musze hacjende ogarnac bo jutro znowu od 8 mam Malucha:) dzisiaj mial okropny dzien i caly czas krzyczal ale przetrwalam hihi :)

Julka ten tescioch tak podziarany ze widze tam pare kresek hihi :) ale jutro juz nam dodasz pieknego tlustego bladzioszka bez dziar :D:) &&&&&&$

Watpliowsci wyglada ten test jakby wojne przeszedl hehe;-)
To czas napewno ci zlecial...moze jakos pogoda tak dziala na niego...

A ja od mojej corki pierwszy raz uslyszalam ze " niechce malej dzidzi" normalnie w szoku bylam...zapytslam sie dlaczego a ona na to "ona sie chce bawic z tata" ehhh troszke zasmucilo mnie to....

Julia powtórz na spokojnie w terminie ....

Weekend dobiega końca ehh ... a bylo tak milo ... no i rodzina nam się powiekszyla ... mamy psiaka ;-) ale nie umiem foty zapodac ...

reklama
Anula88 jak piszesz posta na fonie to to kliknij na na gorny prawt rog z tymi trzema kropeczkami...i jest zalącz obraz;-)
Co to za rasa? I jak go nazwaliscie?;-)

Do góry