reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Majdaczek bo baby takie sa niektore.... mi pierwsza tez mowila zeby sie nie cieszyc bo nie wiadomo co z tego bedzie jeszcze ... i zapisalam sie do drugiej co niby dobra jest - ale jak do niej zadzwonilam a byla na urlopie to taka zla byla ze jej przeszkadzam - najlepszy u mnie w miescie jest facet ale ja chcialam do baby bo sie wstydze.... po tym telefonie stwierdzilam i po rozmowach ze znajoma ze lepiej pojsc do tego faceta i zadzwonilam i umowilam sie na wizyte prywatna i ide 10 wrzesnia :) i przez tel jest wporzadku:)

Dziewczyny mam problem - bo chodze na prawko - jak myslicie chodzic dalej i sprobowac zdac czy ze wzgledu na ciaze zrezygnowac lub zawiesic ? da sie tak by pieniadze i kurs nie przepadly?? ;( ale w sumie jak juz chodze to dobrze byloby to chociaz sprobowac zdac...
Maz mi mowil ze wazne sa tylko pol rokui jak teraz nie przystapie to przepadnie caly kurs - ale w necie wyczytalam ze kurs jest wazny dlugo i nie przepada - za to np jak sie teorie zda to ona wazna jest pol roku itrzeba ja jeszcze raz robic po pol roku ale kursu calego juz nie... znow mialabym placic ponad tysiac zl?

Ostatnia edycja:
reklama
Ania
Idz na prawko nie przerywaj. Jak dobrze sie czujesz ja bym smialo szla ! Jeszcze jak napomkniesz ze w ciazy jestes to wiesz jak zrobisz maluskie bledy to byc moze cie przepusci bo nie bedzie chcial zeby go myszy zjadly ;-)

Majdaczku
Ja bym sie nie przejmowala kochana. Idz do innego gina. Ja chodze tylko do mezczyzn bo sa milsi otwarci i delikatniejsi! A co do duphastonu ... to jest progesteron zaszkodzic nie zaszkodzi. Zrob jak uwazasz kochana albo idz do innego gina i skpnsultuj :-)

Ja dzis znow urwanie w pracy ale juz po 15 tej wiec blizej niz dalej. Ciekawe co na wizycie bedzie kurcze nie mam plodnego sluzu dzis ciekawe czy byla owu czy nie. Tempka lekko podskoczyla hmmmm

hej hej :)
Ja byłam dzisiaj u gina bo nie wytrzymałam musiałam poleciec i pogadac...:p
Powiedziała mi ze na badania zbyt wczesnie...ze robi się tzw profil hormonalny i trzeba az 3 razy w ciągu cyklu powtarzac aby wiedziala czy wszystko jest ok z hormonami...3 miesiące staran to jeszcze norma kazala sie nie martwic...
Opowiedzialam jej o tym tescie z lada kreską i spoznionym okresem i przepisala mi duphaston...od 16 do 26 dc, mam brac przez 3 miesiace zobaczymy...
a 10 idę na usg bo mam na prawym jajniku torbiela malego moze on cos miesza mi tu!!
Pozdrawiam wszystkie :)
AnnaMaria obie 10 bd się stresowac widze :) będę trzymac kciuki za Cb zeby bylo wszystko dobrze ;-)

hejka babeczki

Bylam dzisiaj u tej mojej gin i sie niezle wscieklam, ale od poczatku. Specjalnie urwalam sie z pracy, lecialam z jezykiem na wierzchu, zeby zdazyc na 9:45, zdazylam zziajana, a do gabinetu weszlam pol godziny pozniej :wściekła/y::wściekła/y: Najepsze jest to, ze siedzialam u niej cale TRZY minuty. I mnie jeszcze pyta, co mnie do niej sprowadza, zamiast w karte zajrzec, kurka... No tojej mowie, ze mialam przyjsc po tym jak maz zrobi wyniki i podetknelam pod nos moje wyniki tarczycy. No ok, maz w porzadku, moja tarczyca tez. Zerknela w karte, aaaa tak, toksoplazmoza byla badana, w porzadku, mhmmm, no to ile panstwo sie juz staraja (nadmienie, ze bylam u niej juz kilka razy i temat starania sie o dziecko byl obecny ciagle, a zwlaszcza przy przedostatniej wizycie, jak mnie odeslala z kwitkiem, zeby sie maz przebadal). Ja na to, ze dokladnie rok. Aha, no to ja Pani dam skierowanie do Kinderwunschzentrum (specjalistyczne Centrum dla osob starajacych sie o dziecko), bo oni Pani pewnie bardziej beda umieli pomoc niz ja. No zesz k*****, prawie eksplodowalam. Czy nie mogla mi dac tego skierowania dwa miesiace temu???!!!!! Jak stamtad wyszlam, to sie prawie poryczalam ze zlosci i zalu. Teraz pewnie bede znowu kilka tygodni czekala na wizyte w tym Centrum, bo mamy tam isc oboje, a wiadomo jak to jest, jak sie pracuje :no::-( Rece mi opadaja, jak widze cos takiego...

majdaczku - wspolczuje, kiedy trafilam na takiego chama, ale pierwszego kontaktu, tez sie poplakalam, tak mnie zgnoil. A babsztyl jak tak dalej bedzie robic, to niedlugo calkiem pacjentki straci...

Dziewczyny testujace i oczekujace @ - prosze sie tu odezwac.

Buziaki dla Zafasolkowanych i Staraczek!

PS: Kupilam na Allegro Inofolic, powinien dojsc w przyszlym tygodniu

Kobietki Maz nie wytrzymal i poszedl do apteki po test.Powiedzial ze na 100 procent jestem w ciazy po tym jak rozplakalam sie w sklepie ze braklo mi kurczaka wedzonego po czym nie chcialo mu sie jechac do innego sklepu to zrobilam afere:-D

reklama
Rany jak sie boje...teraz jak nie bedzie dwoch kresek wyjde na kretynke ktora robi awanture z powodu kurczaka

Do góry