reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
To co mam a nie chcialam sie nakrecac to ciagle siku nawet w nocy ale sporo pije dlatego myslalam ze tak biegam,strasznie dokuczliwy bol (.)(.) taki ze czasem plakac mi sie chce,ciagly glod i rozdraznienie

Aschllee tu na tym wątku tez Ci gratuluje!!!!!!!!!!!!!!

A Ja mam doła:-( Wiem, że ciąża jest młodsza, bo tak jak pisałam miesiączkę miałam 10 lipca, a przytulanko było między 24 a 27 lipca. Wcześniej była wstrzemięźliwość, bo po @ mąż miał nocki. Jak liczyłam to właśnie teraz jest 6 tygodni od wczasów, więc i tez od przytulanek :) Tak sobie tłumaczę, a i tak się denerwuje. Dupasthon wezmę wieczorem, a potem rano. Płakać mi się chce...

O ja Cie!!!!!!!!!!

Aschlee, GRATULACJE!!!!!!! Kochana, strasznie sie ciesze!!!! :-):-):-D:-)

Ja jeszcze nie zaczelam badan, a mam juz dosyc, ze tyle czasu zmarnowalismy u tej beznadziejnej laski... Jak tak adalej pojdzie to zostane sama na Forum ;)))
Mozna te wiruski jakos inhalowac? Mam nadzieje, ze sa mocna zarazliwe :)

Uwazaj na siebie i trzymaj nas na biezaco! :**

Aschlee- jeeeeej, jakie wiadomości! Wiesz jak długo czekałam na nie! Juuuupi! :laugh2: Obyś szczęśliwie donosiła ciążę, bardzo Ci tego życzę! Kochana pochwal się teścikiem! Dodaj wiary Dziewczynom! Wszystkim się uda! :laugh2:

Prosze bardzo moj bladzioch IMAG2820.jpg kiepska jakosc bo tel robilam;-) test czulosc 25

Załączniki

• IMAG2820.jpg
    IMAG2820.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Na szybko wpadam;-)

Aschleee kurka kochana mega gratulacje!!!!!!!!! I trzymam kciuki by wszystko szlo dobrze!!!!! Mam nadzieje ze ktos do Xiebie dolaczy na watek majowy;-)
Superrrr

Majdaczek kochana a moze pomysl o wizycie u innego lekarza? Napewni jest ok ale zasiala ziarnko niewiedzy wspoluczje

Lili kochana ehh no widzisz glupia baba, ale za nim tam sie dostaniecie to zajdziesz w ciaze;-)

Buzka uciekam:****

Do góry