reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Aschlee
Super! Gratulacje ogromne wysylaj fluidki ale to juz!:-)
Dziewczyny kciuki za wizyty 10 tego :-)
Lilimarlene
Fest. Widocznie gin myslala ze jak bedziesz miala cos z tarczyca to sama cos sprobuje radzic a tak pewnie stwierdzila ze nie zna sie az tak. Dobrze ze w ogole sie przyznala do tego. Kciuki za dalsze leczenie :-)
A ja wlasnie czekam sobie na wizyte. Dzisiaj test owu wyszedl pozytywny wczoraj byly staranka i dzis tez beda ;-) noo i zoobaczymy co z tego ciekawego wyjdzie .... tempka tez ciut wzrosla dzisiaj wiec albo bedzie dzis albo byla. Sie okaze na usg :-) mam nadzieje ze bedzielub byla dzisiaj i zdarzylismy i bedzie owocnie :-)
Super! Gratulacje ogromne wysylaj fluidki ale to juz!:-)
Dziewczyny kciuki za wizyty 10 tego :-)
Lilimarlene
Fest. Widocznie gin myslala ze jak bedziesz miala cos z tarczyca to sama cos sprobuje radzic a tak pewnie stwierdzila ze nie zna sie az tak. Dobrze ze w ogole sie przyznala do tego. Kciuki za dalsze leczenie :-)
A ja wlasnie czekam sobie na wizyte. Dzisiaj test owu wyszedl pozytywny wczoraj byly staranka i dzis tez beda ;-) noo i zoobaczymy co z tego ciekawego wyjdzie .... tempka tez ciut wzrosla dzisiaj wiec albo bedzie dzis albo byla. Sie okaze na usg :-) mam nadzieje ze bedzielub byla dzisiaj i zdarzylismy i bedzie owocnie :-)
reklama
Missiiss kochana to trzymam kciukaski i czekam na pozytywne wiecsi
Specjalnie na Twoje zyczenie wiruski
albo fluidki jak kto woli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strasznie sie boje zeby wszystko bylo dobrze
Specjalnie na Twoje zyczenie wiruski
albo fluidki jak kto woli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
strasznie sie boje zeby wszystko bylo dobrze