reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jazza uda się zobaczysz przecież kto wskoczy na "majowki"jak nie my ;-) no ewentualnie na "czetwcowki " bo to tuz przed wakacjami ....

Asiu a ty jak sie czujesz ? Jak ci się pracuje ?

Dziewczynki ide do gina 10 wrzesnia:) to mam nadzieje ze bedziecie trzymac kciuki:):*

Achlee a gzdie zamawiałaś te testy? jak na allegro to we wczesniejszych postach podalam ci od kogo najlepiej - jak zamowilam u tej dziewczyny i liczylam ze troche czasu beda szly to jakiez bylo moje zaskoczenie jak doszly bardzo szybko:)

Ostatnia edycja:
Mychunia pilnuj sie kochana.

Dziewczyny dziekuje czuje sie dobrze. Pracuje tez dobrze ale troche kondycja nie ta. Kiedys latalam miedzy kkientkami jak fryga a teraz raczej na spokojnie. ;-)
Dzis mam wolne wiec ogarniam chate i na zakupy robie wypad.

A myslicie ze w 6 tygodniu i 5 dniu moze byc juz cos widac?? od zaplodnienia to by bylo mniej wiecej wg moich obliczen ponad 4 tygodnie a od spoznienia okresu ponad dwa tygodnie?

Asiu to milego sprzatanka ...

Alez ja wam zazdroszczę "kropeczek" ....tez chce !

Aschlee jak tam ?
Schwaty hop hop ?

Gabis a jak twoj brzusio ?
RURKA zyjesz?

Cala reszto popiszcie trochę co u was ?

reklama
Anna u mnie kropeczka byla w 5 tyg 3 d a w 6 tydz 2 dz pięknie bijące serduszko ;-)

Asiu dziękuję ;-) u nas dobrze :-) mamy tylko ogromny apetyt wiec ciekawe co pokaże waga :-D

Do góry