reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

julia a jak ci udowodnia ze w heraklionie wlozylas uszkodzona a nie cala walizke ? wiadomo przeciez ze z uszkodzona raczej sie nie leci na wakacje ;) sprobuj najwyzej sie nie uda choc czemu mialoby sie nie udac :)
no zawsze wymieniaja walizki a nie kase - i jakosc walizki musi byc porownywalna albo lepsza niz byla :)

reklama
Aschlee i jak kurier dotarl ?

Jula jak tam wypoczynek? Pewnie relax w pelni
.. ale ci zazdroszczę ... a ja juz w domciu ... kawka i lenistwo przy uroczych odglosach pralki ... nie chce mi sie isc zamknac drzwi od łazienki ;-) ...

anula88 to listem bylo niby wyslane i zaznaczone jest ze wyslano dopiero dzisiaj i to kolo godziny 14 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a baba nie odbiera bo powiedzialabym jej c nieco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem wsciekla

A to kurcze oszukance ... no ale nie denerwuj się nie warto ... no i opowiadaj ... co ci tam "intuicja" i cialo podpowiadają;-) ? Jak samopoczucie ? Na kiedy termin @?

Anula jak sie nie denerwowac jak ktos tak po chamsku klamie.Mowilam ze mi sie spieszy oklamala ze wyslala i co...doopa...termin @ mam na dzisiaj jak na razie jej nie ma.Staram nie doszukiwac sie objawow jedyne co przeszkadza mi tak ze nie da sie o tym zapomniec to niemilosierny bol (.)(.)

Ostatnia edycja:
Bsbydust zglos ze uszkodzili w powrotnej. Najlepiejnod razu na lotnisku idz jes punkt zglaszania zaginiecia bagazy tam ci powiedza dokladnie co zrobic. Mi teraz kolezance w mojej walizce uszkodzili stelaz. Raz jej nie uznali ale za drugim razem oddali kase na naprawe 250zli. Raz daja na naprawe jak sie da a raz na zakup nowej
Powinnas przewiesc w podrecznym zachowaj paragon na wszelki

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny ja jestem zabiegana ..wczoraj i dzisiaj Malego mialam.. jeszcze piec od gszu sie rozwalil i nie mielismy 2dni cieplej wody .. na szczescie naprawili nam dzisiaj .. testy negatywne w zasadzie juz mi sie znudzilo testowanie w tym miesiacu :p

Nadrobie potem.. buziak

reklama
hejka

Julia - dzieki, ze pytasz. Ja ostatnio tez nie mam weny na pisanie, choc regularnie podczytuje. Wlasnie konczy mi sie @, wiec od dzisiaj chyba znowu podejmiemy proby ;)

Co do Twojego postu o talerzu: ja w zeszlym roku kupilam wielki ceramiczny talrz, polmisek prawie i udalo sie go przewiezc w podrecznym bagazu (plecak), trzeba tylko uwazac, zeby sie nie potluklo.

Aschlee - kochana, przykro mi, straszna chamowa :( nie przejmuj sie, nie warto... no i trzymam &&&&&

Miss - to do dziela, ze tak powiem! ;))) kciukasyyyy

Ja prosze o kciuki, bo jutro rano mam wízyte u gin. Badziemy sie dalej zastanawiac, dlaczego nie moge zajsc, hehe... Ide do niej z wynikami M. i moja tarczyca, zobaczymy, gdzie mnie skieruje.

trzymajcie sie!

Do góry