reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lili w takim razie jutro czekamy na pozytywne wiesci .... duzo pozytywnych myśli .... aaa i przypadkiem ani przez chwilę nie watp w to ze z wynikami cos nie teges ... bo mowie ci - dobrze będzie :-)

reklama
Lili kochana trzymam kciuki za wizyte:)

Aschlee no to dobre objawy nadal trzymam &&&&&&

Anula tak relax pelna pare ale powiem ci ze dzis juz zmeczenie, ciagle basen,opalanie spacery hehe
Dzis troszke na looz wrzucilismy:)

Kasik dzieki za info, no mi wyrwali caly plastik tam gdzie jest raczka wyciagna, taka dziura jest teraz i problem z otwieraniem raczki jest, dobrze ze pomyslalam ze moze mozna to zglosic, a zla bylam ze bede musiala odkupowac szwagierce....

Ostatnia edycja:
Lili
Kciuki zaciskamy a ja ci mowie ze jak babyboomowe zaciskaja to same pozytywy z tego wychodza :-) np ja i mychunia wczoraj ;-) bedzie dobrze i daj znac!:-)

Ja jutro ide do gina na 19:40 zobaczyc czy pekl czy nie jesli nie to pewnie jakis pregnyl dostane czy cus. Ale dzisiaj bolal mnie jajnik praawy sluzu troche plodnego jest tempka poszla w dol wiec jutro pewnie urosnie i bedzie mam nadzieje owu. Dzisiaj trza podzialac :-)

Ale cisza .... seriale się zaczely i kobietki wcielo ;-) ....
Jakos źle się czuje ... samopoczucie do doopy .... tak marudzilam ze nic ...a tu brzucho pobolewa ... no nic .... do jutra

Lili trzymam kciuki. Daj znac co Ci lekarz powie.

Mississ ooo to pozytywnie ;) oby tak dalej.

Aschlee co za ludzie! Wystaw jej odpowiedni komentarz. To kiedy beda te testy?? Cyce bola to dobry objaw :D

Watpliwosci kiedy malpa ma przyjsc jutro? Mam nadzieje ze nie przylezie!!

Anula88 glowka do gory :)

Jazza przesylam fluidki a praca sie nie przejmuj. Moj szef mowi ze na koniec dnia to rodzina jest najwazniejsza a do pracy przychodzi bo mu za to placa :D dobre podejscie tez takie mam ;)

Sorki jak kogos pominelam... uciekam lulac...

Witam sie i przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ciężarówki zameldujcie się jak tam wasze pociechy i jak się czujecie!!!

Missiiss dziekuje kochana za pocieszenie :tak: ale ja pomimo mojego ogromnego optymizmu zwatpiam, ze kiedys uda mi sie zostac mama.. z kazdym dniem wiarzyc jest coraz trudniej.. zblizam sie do 30tki.. a mialam marzenie i plan aby urodzic przed tym progim, a juz sie nie da... coz...
Za Ciebie kochana trzymam mega kciuki :-)

A co do pracy to ja tez mam mega stresujaca... za duzo jest obowiazkow na jednej osobie.. jestem przemeczona.. i to bardzo.. moze tez przez to rozdrazniona i latwiej lapie dolki...przez ta prace schudlam.. bo stres.. i wiem, ze nie wiam jak bym sie starala to nikomu nie dogodze... i wynikl jeszcze jeden problem w pracy dosc skomplikowany...wzielam sie ostro do szukania nowej... mam nadzieje, ze szybko znajde, bo tak dluzej zyc nie mozna...

Julia uuu nie zazdroszcze zniszczonego bagazu kochana;-) ale dziewczyny Ci dobrze radza, zglos po powrocie.. jak mieszkalam na obczyznie i duzo podrozowalam to nieraz mialam uszkodzony, ale na szczescie nigdy mi go nie zgubiono... bo mojej kolezanki bagaz zostal w Paryzu a ona wrocila do Polski :-)

Aschlee kochana rozumiem Twoje wkurzenie.. tez bym byla.. ale kupujac przez neta narazamy sie na to niestety.. ja zamowilam trampki oryginalne przez neta i czekalam na nie 3 tygodnie bo szly... z Hong Kongu :-D

Mialam Wam odpisac wczoraj, ale padlam normalnie ;-)

Milego dnia kochane :-)

reklama
Do góry