reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Witam dziewczyny.
Miałam wczoraj urlop, bo musiałam z synem jechać na ściągnięcie szyny i do kontroli. Na szczęście szyna ściągnięta, choć strasznie mi go żal, bo teraz bez niej strasznie go boli kostka.

osiczanka witaj i powodzenia Ci życzę.

susel wielkie gratulacje, spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę.

KasikP fajnie, że się odezwałaś. Ale ten Twój suwaczek zasuwa
:-D

Tinuś trzymam kciuki za Ciebie.

shawty dziękuję, że o mnie pytałaś.

Ale u nas paskudna pogoda, wczoraj troszkę słoneczka było, a dzisiaj już deszcz od rano i strasznie zimno.

reklama
Dobra ja spadam na ten deszcz pomozdzyc trocheMilego dnia kochane zajrze w przerwie

Jazza przyda sie bo u mnie leje jak nie wiem:sorry2:

A mnie strasznie bolą dzisiaj plecy i troszkę brzuch. Przez chwilę miałam jakiś taki wydęty i twardy. Przestraszyłam się trochę. Najgorsze jest to, że nie mam nospy, a jestem w pracy i nie mogę nigdzie wyskoczyć do apteki. Kończę za 3 godziny, więc mam nadzieję, że wytrzymam.

shawty Ja bym na Twoim miejscu poszła. Ja 2 razy miałam problem z plecami, też tak na początku olewałam, leczyłam się na własną rękę, ale doprowadziłam się do takiego stanu, że nie mogłam chodzić i nawet najmocniejsze leki nie pomagały. W pierwsze chorowałam na kamicę nerkową, a za drugim razem miałam rwę kulszową. Masakra.

Witam :)
Mississ tata doradza bo to 1 wnuk/wnuczka i tak czeka biedny z niecierpliwością :D
Majdaczek dziękuje za kciuki ;-)
Aschlee ja byłam dzisiaj na uczelni zawieść dokumenty na II stopien...ależ mi się nie chce wracac na studia ;/
Jazza okropnie zimno jest, siedze pod kocykiem :-D

reklama
Do góry