reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Uhhh pogoda jest tragiczna od wczorajszego wieczora non stop leje deszcz , szaro buro az sie deprecha zalacza od takiej pogody ...

Załączniki

• 1409051973641.jpg
    1409051973641.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
No dobra, pisze :D
Zalogowalam sie w koncu na kompie.

Moje samopoczucie ciut lepsze, bol gardla w skali od 1-10 oceniam na 6, wiec idzie ku dobremu, bo wczoraj rano dalabym 15... Nie mam temperatury, ani innych dolegliwosci, wiec jutro do pracy zapewne :/ Czuje sie jeszcze taka rozbita i chora, ale wazne,ze powoli ten koszmar sie konczy.

Mississ czy owsianke jesz sama? Ja dodaje orzechy, suszone owoce,miod, a czasem troszke cukru sobie sypne i mi bardzo wtedy smakuje. W ogole to cala nasza rodzinka przeszla na owsianke, bo jest po prostu zdrowsza. Najciezej bylo z synkiem, bo on codziennie rano pochlanial miche platkow, najlepiej czekoladowych. Ale madry chlopak dal sobie przegadac i teraz wcina owsianke, podsypuje mu co prawda lekko kakaem, ale jest postep :) w tych platkach tyle dodatkow teraz jest, ze szok.

Ja kiedys palilam, ale z dnia na dzien rzucilam. Smrod jak dla mnie, wyrzucanie kasy w bloto i rujnacja zdrowia.
M nie pali, prawie nie pije i mi to bardzo odpowiada :)

Jazza strasznie mi przykro z powodu Twojego przyjaciela :( Pewnie mlody chlopak? Wlasnie raka boje sie najbardziej...

Majdaczku mam nadzieje, ze syncio szybko wroci do zdrowka :)
Ja w pierwszej ciazy od 6tc mialam rwe kulszowa. Teraz tez sie zaczynalo cos rozkrecac, ale na razie cisza. Ja ponoc w styczniu pozbylam sie kamienia, nic nie czulam, ale bylam juz w szpitalu na mocnych lekach, bo dostalam takich bolesci, ze m mnie na wozku wiozl na ostry bo nie moglam kroka zrobic. Na koniec taki fajny lekarz sie mnie pyta - to co porod lzejszy? A ja na to - nie wiem, bo mialam zaplanowana cesarke hahaha. Ale tak na serio, bol nie do opisania!!

Julia, Aschlee podejrzane macie objawy hihihi :)

Lili a Ty jak i Twoja @? Ojjj dobrze ze m zdrowy. Teraz tylko Ty sie przebadaj i do dziela ;)

Sorry, ze tak tu u Was ciagle pisze, ale strasznie sie z Wami zzylam i Wam bardzo mocno kibicuje :)
Mam ogromna nadzieje, ze wszystkie zobaczycie w koncu te upragnione 2 kreseczki!!

Tabasia bardzo bym chciala...aczkolwiek zalacza mi sie myslenie ze doopa blada bo zaczal bolec mnie jajnik :(

Watpliwosci u mnie tez tak zimno i mokro

Ostatnia edycja:
Tinus
Aaahh to wszystko juz rozumiem :-)

Dzieki za kciuki przydadza sie glw przy diecie ;-) fajki hmmm co do nich to ja lubie palic ;-) ale przyznam ze jak wczoraj i przedwczoraj palilam to mi jakos tak niesmakowalo. Mam nadzieje ze dzisiaj nie zapale. Gorzej jak wroce do pracy...
Dzisiaj i wczoraj czulam po troszku prawy jajnik wiec sie ciesze. Mam nadzieje ze to dobry znak. Lewy spi i nawet mu sie tylka nie chce ruszyc... eh uparciuch. Nawet nie wiem czy on w ogole pracuje.

Majdaczek
Ja mam dyskoparie ale rwe kulszowa przeszlam w liceum... myslalam ze umre... obrocic w lozku sie nie dalo a co dopiwro wstac czy chodzic...

Ja własnie tez na parterze - na poczatku nie moglam sie przemoc i dosc dziwnie mi było bo jednak jakies ograniczenia w głowie sa chodzby co do otwierania okna w nocy (jakos sie nie czuje bezpiecznie wtedy) - a powiem tez ze jest jednak cos gorszego, zawsze jak ktos przychodzi z poczta badz ulotkami to do kogo dzwonia? no własnie do pierwszej osoby na liscie którą oczywscie jestesmy my.. ale da sie przyzwyczaic do wszystkiego :)
aha - czasami parter mi pomógł i moje zostawianie okna na uchylne - nie mamy głowy co do kluczy i zdarzało sie ze z moim M wspinalismy sie po sobie zeby dostac sie do domu wiec zawsze jakies dobre strony sie znajda :)

Archea
No niezle :-) ale tak jak mowisz zawsze sa plusy i minusy. Ja zawsze lubilam wysoko mieszkac :-)

Tabasia
Ja owsianke gotuje na wodzie i dolewam mleka i sole troche. Jem tylko taka bez dodatkow zeby zmniejszyc a raczej wyregulowac cukier by nie miec napadow na slodkie i platki sa do tego genialne. Nie lubie slodzonej i z rodzynkami czy innymi dodatkami. :-) i chyba zadnego z domownikow do niej nie przekonam :-)

Ja mieszkalam z P najpierw na 3pietrze na poddaszu i nigdy wiecej :p goraco latem vylo tak ze moczylam bluzke wirowanie w pralce i latalam po domu w mokrej .. no i schody grrrr z ciezkimi zakupami masakraaa...
A tutaj parter ale mamy wszedzie rolety anty-wlamaniowe, cale lato przyjemnie w mieszkaniu i juz nie przerazaja mnie zakupy :) poza tym tutaj jest cisza i spokoj .. ulica jednokierunkowa wiec ruchu tu tez wielkiego nie ma :)

reklama
Do góry