No dobra, pisze
Zalogowalam sie w koncu na kompie.
Moje samopoczucie ciut lepsze, bol gardla w skali od 1-10 oceniam na 6, wiec idzie ku dobremu, bo wczoraj rano dalabym 15... Nie mam temperatury, ani innych dolegliwosci, wiec jutro do pracy zapewne :/ Czuje sie jeszcze taka rozbita i chora, ale wazne,ze powoli ten koszmar sie konczy.
Mississ czy owsianke jesz sama? Ja dodaje orzechy, suszone owoce,miod, a czasem troszke cukru sobie sypne i mi bardzo wtedy smakuje. W ogole to cala nasza rodzinka przeszla na owsianke, bo jest po prostu zdrowsza. Najciezej bylo z synkiem, bo on codziennie rano pochlanial miche platkow, najlepiej czekoladowych. Ale madry chlopak dal sobie przegadac i teraz wcina owsianke, podsypuje mu co prawda lekko kakaem, ale jest postep
w tych platkach tyle dodatkow teraz jest, ze szok.
Ja kiedys palilam, ale z dnia na dzien rzucilam. Smrod jak dla mnie, wyrzucanie kasy w bloto i rujnacja zdrowia.
M nie pali, prawie nie pije i mi to bardzo odpowiada
Jazza strasznie mi przykro z powodu Twojego przyjaciela
Pewnie mlody chlopak? Wlasnie raka boje sie najbardziej...
Majdaczku mam nadzieje, ze syncio szybko wroci do zdrowka
Ja w pierwszej ciazy od 6tc mialam rwe kulszowa. Teraz tez sie zaczynalo cos rozkrecac, ale na razie cisza. Ja ponoc w styczniu pozbylam sie kamienia, nic nie czulam, ale bylam juz w szpitalu na mocnych lekach, bo dostalam takich bolesci, ze m mnie na wozku wiozl na ostry bo nie moglam kroka zrobic. Na koniec taki fajny lekarz sie mnie pyta - to co porod lzejszy? A ja na to - nie wiem, bo mialam zaplanowana cesarke hahaha. Ale tak na serio, bol nie do opisania!!
Julia, Aschlee podejrzane macie objawy hihihi
Lili a Ty jak i Twoja @? Ojjj dobrze ze m zdrowy. Teraz tylko Ty sie przebadaj i do dziela
Sorry, ze tak tu u Was ciagle pisze, ale strasznie sie z Wami zzylam i Wam bardzo mocno kibicuje
Mam ogromna nadzieje, ze wszystkie zobaczycie w koncu te upragnione 2 kreseczki!!