reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malena jaka nadzieja?;-)
Co ty szybciej wnerwa dostaje niz nadzieje mam hehe, do wyjazdu tydzien a dzis 34dc i @ brak:/
Mam w domu tesciaka ale sadze ze cykl jest jakis porab....ny:-)

A my zrobilismy sobie seans kinowy i ogladamy Dzwonecza i tajemnica piratow czy cos takiego;-)

hej hej :)
Malena u mnie dobrze:) a u Cb? od 3 dni czuje takie kłucie w jajnikach, ciągnięcie nie wiem jak to nazwac a juz 22 dc więc nie wiem co to oznacza...
u mnie dzisiaj była ładna pogoda w koncu ciepło :D ale jestem padnięta..dopiero w zakupów wrócilam z mężem a cały dzień w malinach bylismy...
AnnaMaria Gratuluje raz jeszcze aby rosło i rosło
Milej niedzieli Wszystkiem Staraczkom i przyszłym mamusiom :);-)

hejjjj:-):-):-) u mnie też dziś było przepięknie :-) nawet teraz jest mega ciepło :tak: aż w szoku jestem bo wczoraj o godzinie 19 marzłam, a dziś z chęcią poszłabym na spacer :tak::tak: do mnie znowu dzidziuś przyjechał :-) 1 września skończy 7 m-cy, jest przeuroczy:-):-):-) nawet go kąpałam dziś:-) chlapał okropnie :-pjuż nie mogę się doczekać jutra jak wstanie :tak::tak::tak:
u mnie 23 dc - łatwo mi liczyć bo 1.08 była @. poza tym nic się nie dzieje :szok::szok: nic a nic!!!!:szok:
dobranoc wszystkim :-) miłych snów :-)

Anna Maria- gratulacje teraz juz oficjalne, uwazaj na siebie i ciesz tym stanem:-)

A tak w ogole witam sie weekendowo i zycze Wam milego weekendu :-)

Nie dalam rady wczesniej zajrzec, ale teraz nadrobilam, mojego mezczyzne wymeczylam ;-) i spi juz smacznie, wiec i ja ide :-)
Dobranoc:-)

Helo :-)
My skacowani z mezem po parapetowce kuzynki. Zjechalo sie jeszcze pare ciotek i kuzynow z dzieciakami i bylo przednio ;-)

Malena
Kochana tesyujesz dzis? To twoj cykl z clo i inofolikiem? Ja ten cykl mam z clo i inofolikiem i zobaczymy za tydzien czy pecherzyk jakis chociaz bedzie do owu... az mam treme

Witam;-)

Malena no wlasnie kiedy testujesz? Zaraz wejde na kompa i wkleje liste...

Miss ni to fajny wieczor spedziliscie;-)

No nic dzis otworze walizki i po malu bede pakowac zeby o niczym nie zapomniec, we wtrek jade po pracy po rzeczy do Meli na jesien zime;-)

Dziewczyny miala ktoras z was fotelik romer lub concord?

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
Mychunia ( cykl)

GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)

Starające się: 14

SIERPIEŃ

Polsie - @ 10.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
LiliMarlene - @ 27.08
Malena100 - @ 28.08

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09
Shawty19 - @ 11.09
Anula88 - @ 13.09

Blair87 - @ 17.09
Missiiss1301 -@ 20.09

POCZEKALNIA
jołasia

reklama
Julia milo ze o mnie pytasz kochana.Myslalam ze juz nikt mnie tutaj nie pamieta.U mnie chyba w porzadku duzo obowiazkow.Cale dnie zalatane.Staram sie dalej ale tak totalnie na luziku:tak:juz myslalam ze plamienia mi odpuscily ale wczoraj znow jakies nitki krwi w sluzie...zobaczymy co to dalej bedzie.
Podczytuje Was na biezaco i oczywiscie za wszystkie trzymam kciuki:tak:

Do góry