reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie, pozwólcie, że do Was dołączę :) gratuluję zaciążonym i trzymam kciuki za dwie kreski u staraczek.
U nas pierwszy cykl, @ na początku września, mam nadzieje, ze nie przyjdzie przez najbliższe 9 miesięcy :)

hej kochane:)
nie wiem juz ktora co pisala z tego co pamietam:

mychunia tez mam lenia takiego ze dzis o 12 wstalam i nie chce mi sie nic.. apetytu dalej nie mam takiego jak wczesniej, jem juz normalnie ale mniej niz zawsze:)

Iwo - mowisz zagniezdzona komorka wytwarza bete... no oby sie wlasnie zagniezdzilo juz dobrze (naczytalam sie o pustym jaju plodowym i gdy moj maz chcial juz tesciom powiedziec to ja do niego - NIE! dopiero jak na usg zobacze serduszko:) )

dzis mniej mnie brzuch boli w ogole pobolewal mnie w czwartek najbardziej od wczoraj juz mniej (wieczorem dopiero leciutko od czasu do czasu) dzisiaj od rana cisza byla (teraz leciutko ale lzej juz) - to dobrze czy zle???

skonczyly mi sie testy ciazowe (ale juz zamowilam) najlepiej to robilabym je dalj zeby sie utwierdzac ze to jest ciaza ze sie nie skonczyla:) heh

Gdyby nie wyniki to naprawde nie myslalabym ze to ciaza - nie czuje nic szczegolnego:)

Julia mam nadzieje ze nidlugo bedziesz mogla zapisac mnie na maj bo kurcze stresuje sie jak widze ta liste:)

Ostatnia edycja:
Witam sie niedzielnie :-)

Missiiss- to zajefajny wieczor mieliscie ;-) i trzymam kciukasy, aby ten cykl byl the best :-) z rezta wiesz, ze bedzie git :-) i pamietaj eksploatacja faceta wskazana ;-) ja sobie to wzielam do serca :-D

Aschlee- ja pamietam o Tobie chociaz dolaczam stosunkowo niedawno to pamietam :-) i kciukasy zaciskam :-)

AnnaMaria- nie czytaj za duzo, bo to co znajdziesz w internecie daje do myslenia i potem czlowiek wariuje :tak: odnosnie tego, ze mowisz ze nie czujesz sie ciazowo, kochana ja o mojej pierwszej ciazy dowiedzialam sie jak bylam grubo po teminie @ bo nie przeczuwalam nic, bylam wtedy zalatana z wielomo sprawami na glowie i gdyby nie fakt, ze nagle zaczelam zastanawiac kiedy to powinnam dostac @ i liczenie, a potem rozmyslanie i wymyslanie setki powodow czemu jej nie ma..mowie setki, ale wsrod nich do pewnego momentu nie bylo to, zem w ciazy ;-), a potem byl test i wynik;-) i dopiero po nim zaczelam sie sobie przygladac i widziec objawy;-), a potem bylo potem....dam Ci dobra rade nie stresuj sie i ciesz tym stanem i nie wyszukuj nic w necie i nie dawaj nikomu by Cie stresowal ;-)

A u nas deszczowo, szaro buro ponuro, I dont like it ;-), ale upieklam znowu szarlotke :-D ze swoich jablek- korzystam poki sa ;-) no i przy dotyku bola mnie piersi, a do terminu @ jeszcze poltora tygodnia :eek:i mam momenty, ze mi slabo, wczoraj prawie, ze zemdlalam :eek: nie panikuje ;-)

Milej niedzieli :-)

reklama
Jazza szarlotka? Mmm dawno niejadlam;-) tez z cynamonem?

No tak pogoda kiepska;/
Mam sterte rzeczy do prasowania a strasznie mi sie niechce:/

Niech przyjdzie ta glu..pia @ w koncu!!!!! I tak mysle chyba wezme Clo od nastepnego cyklu, bo zaczynam sie martwic ze mam cykle bezowulacyjne:-:)-:)-:)-(

Aschlee niedasz nam szansy?;-)

Do góry