Witam sie niedzielnie :-)
Missiiss- to zajefajny wieczor mieliscie ;-) i trzymam kciukasy, aby ten cykl byl the best :-) z rezta wiesz, ze bedzie git :-) i pamietaj eksploatacja faceta wskazana ;-) ja sobie to wzielam do serca
Aschlee- ja pamietam o Tobie chociaz dolaczam stosunkowo niedawno to pamietam :-) i kciukasy zaciskam :-)
AnnaMaria- nie czytaj za duzo, bo to co znajdziesz w internecie daje do myslenia i potem czlowiek wariuje
odnosnie tego, ze mowisz ze nie czujesz sie ciazowo, kochana ja o mojej pierwszej ciazy dowiedzialam sie jak bylam grubo po teminie @ bo nie przeczuwalam nic, bylam wtedy zalatana z wielomo sprawami na glowie i gdyby nie fakt, ze nagle zaczelam zastanawiac kiedy to powinnam dostac @ i liczenie, a potem rozmyslanie i wymyslanie setki powodow czemu jej nie ma..mowie setki, ale wsrod nich do pewnego momentu nie bylo to, zem w ciazy ;-), a potem byl test i wynik;-) i dopiero po nim zaczelam sie sobie przygladac i widziec objawy;-), a potem bylo potem....dam Ci dobra rade nie stresuj sie i ciesz tym stanem i nie wyszukuj nic w necie i nie dawaj nikomu by Cie stresowal ;-)
A u nas deszczowo, szaro buro ponuro, I dont like it ;-), ale upieklam znowu szarlotke
ze swoich jablek- korzystam poki sa ;-) no i przy dotyku bola mnie piersi, a do terminu @ jeszcze poltora tygodnia
i mam momenty, ze mi slabo, wczoraj prawie, ze zemdlalam
nie panikuje ;-)
Milej niedzieli :-)