reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia tak z cynamonem z pierwszych kraselek i antonowek :-) pachnie i smakuje pysznie ;-) ja lubie i piec i u mnie zawsze w weekend jakies wypieki :-) np prawie zawsze ;-)
Z praniem i prasowaniem juz sie uporalam ;-)

reklama
Kochane moje ale ja bron Boze sie nie pogniewalam na nikogo;-) Bardzo mi milo ze o mnie pamietacie.I z mila checia spedze tu z Wami czas, bo na prawde uwazam ze byla tu bardzo fajna rodzinna atmosfera.Mozna bylo pogadac o kazdym problemie,poradzic sie no i co najwazniejsze przy porazkach zawsze uzyskalo sie wsparcie.

Moze na ten moj humor wplynelo tez to ze z kazdym cyklem liczylam na Fasolke a ta wredna @ przylazila.Teraz podeszlam bardziej na luzie.Zobaczymy moze to przyniesie efekt.Ciesze sie bo dzieki temu ze juz tak spieta nie podchodze do staran widze ze moj maz na prawde bardzo chce tego Dzidziusia:tak:

Ostatnia edycja:
Julia- jeszcze dzis Ci napisze i przesle ;-)

Aschlee- ja tez teraz podchodze na luzie do staran, bo pragne dziecka przeogromnie, a kiedy ciagle o tym myslalam,obserwowalam sie i dolowalam przychodzaca @ to psychika siadala jak nic, ja i moj tez pragniemy tego najbardziej i wierze, ze gdy podejdziemy do tego na luzie to sie uda ;-), bo gdy sie mysli o tym za duzo i sie za bardzo spina to cos tam najwyrazniej sie blokuje :tak:

Jazza obys miala racje ja na szczescie teraz mam strasznie zabiegany czas wiec malo mysle dopiero wieczorem jak Corka juz idzie spac i mamy czas wolny...ale tez nie podchodze ze musimy przytulac sie juz bo tak mi wskazuje kalendarz:-D

Widzisz Aschlee masz ty wielu zwolennikow;-)

Jolasia co u ciebie?
Mychunia lubisz prasowac? Ja nie wrrrrrr a zawsze odkladam na pozniej a wteduy to juz jest na 2 godziny prasowania:/

Hej niedzielnie

Jazza
Wieczorek byl mega udany :-) a co do fasoli no to wiadomo ze we wrzesniu sie posypia!!!:-D

Aschlee
Witaj jak tam, pozagladasz czesciej czy latwieh Ci bez bb? Mi jakisz czas tez bylo latwiej bo wiadomo czlowiek przezywal cxyjes sukcesy i swoje porazki... jeszcze troche i chyba ja zaczne zadziej zagladac jak teraz nie wyjdzie.... &&& za szybka fasole:-)

Ej a gdzie Malena? Hop hop?? Chyba mialas dzis testowac i co i nawet sie nie pokazala no... MALENA jestem zawiedziona... nunu nas tak trzymac w niepewnosci ;-) ale mam nadzieje ze jednak swietujesz :-)

reklama
Mychunia kochana ja juz kilka razy mialam napisac ze sliczny masz brzusio.Mam nadzieje ze kiedys tez takiego doczekam:tak:ja nie lubie prasowania...to chyba najgorsza z domowych czynnosci dla mnie:-D

Missiiss ja mimo ze zabiegany czas mam to na telefonie dosc czesto zagladam;-) i fakt boli ze mnie sie nie udaje ale z kazdego sukcesu staraczek bardzo sie ciesze.Staram sie myslec ze i na mnie przyjdzie kiedys kolej:sorry:nie zawsze mysle tak optymistycznie ale sie staram:-D

Do góry