reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

A co moge robic a czego nie? by uchronic sie przed ewentualnym poronieniem???

Zostały mi 9 saszetek inofolicu i 6 testow owu... jak wszystko dobrze pojdzie to bede mogla komus oddac:)

reklama
Aniu no coz ... mysle ze powinnaś normalnie funkcjonować ... przecież jak dobrze sie czujesz to nie będziesz lezala plackiem ;-) ... p.s to ktory cykl udany ? Bo ze 2 z inofolikiem to pamiętam ;-)

Anula
powiem tak od ponad roku bez zabezpieczen a od lipca liczylam dni... wiec jesli liczyc te ktore liczylam konkretnie z testami owu (one w sumie daly info kiedy serduszkowac, choc serduszkowalismy przez pierwsze dni a testy dalej pokazywaly owu i dlatego myslalam ze nic z tego - zreszta widac jak sie kliknie na moj wykres z tempka) - to drugi

a z inofoliciem to moj pierwszy cykl... wlasnie mysle ze dzieki niemu czulam jajory i mialam naprawde wiecej sluzu... teraz jest dalej tyle ze juz trudno mi go okreslic nie pcham juz paluchow by badac szyjke (po pierwszej becie zbadalam szyjke i wydawalo mi sie ze jest nisko twarda i zamknieta ale nie mialam porownania bo wieczorem znow wysoko... nie umiem jej badac wiec nie bede)

Ale powiem ze jak sie troche bardziej wysile to lekko mnie kluje brzuch - leciutko daje o sobie znac (czy jak sie schyle) nie wiem ale odkad sie dowiedzialam to normalnie lezalabym wlasnie plackiem - choc sie dobrze czuje (tylko czsem te klucia) :)

a dziwne bo jak jeszcze nie wiedzialam to jak niby sie zaczynala to mega aktywnie bylo:) jak nigdy - bylam nad woda potem na dyskotece oblana piana i wyszlam na dwor mokra na drugi dzien znow nad woda od rana do wieczora i nie lezalam tylko uczylam sie plywac az zakwasy mialam... gdybym tylko wiedziala:) wlsnie wtedy pomyslalam "i tak nic z tego wiec zaszaleje"
ale slyszalam ze 14 dni po zaplodnieniu jest pod szczegolna ochrona wiec nawet leki nie powinny zaszkodzic - dopiero pozniej trzeba juz uwazac:)

Ostatnia edycja:
AnnaMaria to ja poprosze;-)
Kochana mozesz normalnie funkcjonowac;-)
Sama niebadaj szyjki
Wiadomo kochana ze nieszwigaj jakis ciezkich kartonow, tak naprawde to czasami nie jest zalezne od Nas...

Anna przede wszystkim nie dzwigaj !!!!!!!!!!!! I tak jak pisze Julia nie badaj sobie szyjki. Jak masz fajnego gina to moze da ci pomocniczo luteine mam wrazenie ze to modne ostatnio wsrod lekarzy ktorzy sa pro rodzinni zeby dawac lutke. Uwazam to za kapitalny pomysl. A tak to ciesz sie! Jak bedzie bolal cie brzuch to bierz nospe bez wahania. 3x dziennie mozesz spokojnie brac nospe forte.
Powodzenia!

AnnaMaria gratuluję Ci kochana :-):-) Twoje marzenie się spełniło :tak::tak: życzę Ci wszystkiego dobrego!!!!

julia
co u Cb? mam nadzieję, że Twoja nadzieja jeszcze nie zgasła?;-)

Tinuś liliMarlene
​co u Was?? jakieś dobre wieści???

Iwo no nie widze suwaczka ktory tc u ciebie?
Kasik prawie 30 :-)

Anna Maria - z tego co pamiętam ze staraczkowej edukacji dopiero zagnieżdza komórka wytwarza betę więc tylko się cieszyć. Nie forsuj się zbytnio!

Mychunia - a mnie leń dopadł straszny , chyba za długo na tym zwolnieniu siedzę. Cieszę się na wrzesień bo zaczyna się szkoła i trochę powodów do ruszenia tyłka się znajdzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry