reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gabis przykro mi :(

Wątpliwość podaj tylko normy jeszcze :)
Mnie chyba łupie jakiś wirus, głowa pęka gardło i dreszcze były, problemy żołądkowe do tego, jakaś plaga, boję się, że jeżeli ciąża jest to ten stan zaszkodzi :/

Bianka witamy i oczywiście życzymy szybkiego zafasolkowania

Gabis bardzo mi przykro.. nierozumiem przez co przechodzisz, ale jesteśmy z Tobą i trzymaj się jakoś...

Wybaczcie dziewczyny, że zapytam ale czy gdzieś u Was przechodzi bądź przechodziła jakaś nawałnica dzisiaj ? Coś straszna burza idzie i aż się zastanawiam czy długo potrzyma i w jakim natężeniu będzie - bo mąż w środku nocy wraca z pracy, a biedny bo od dwóch dni mu autobus wcześniej ucieka i nie zdąrza przez swoją prace..

Motylkowa a tak konkretniej to skad jeśli moge dopytac :)?
I własnie po burzy - chwile lało okropnie, błyskało aż było biało i nagle cisza.. chyba ze cisza przed burzą, albo gdzieś obeszła bokiem :)

AsiaSzw tak nawiasem bo doczytałam - śliczny chłopczyk - aż miło popatrzeć na takie zdjęcia :)))

no to dość bliziutko więc możemy sobie w miare przepowiadac pogode :-p - ja tak nie daleko Katowic :)

Uff powiem Wam, że już myślałam, że będzie troszke ciężej z rozmową z mężem - wspominałam Wam wcześniej o troszke zastopowanych starankach, ale okazało się że mój M. sam długo nie wytrzymał z taką decyzją - jakoś szczególnie nie chciałam wpłynąć na niego więc nie starałam się zaczynać i wreszcie sam dzisiaj powspominał troszke i postanowił, że przecież nie ma rzeczy której nie da się zrobić i jakoś to Nasze marzenie spełnimy mimo wszystko :) Oczywiście na koniec serduszkowaliśmy do końca :)) :-) Czyli jednak może nie taki stracony cykl, zobaczymy czy może przez to nie przegapiliśmy owu ale to nic, troszke mi najwyzej będzie przykro, że taka chwila zwątpienia była i ruszymy dalej we wrzesniu :))

witam Was dziewczyny ponownie, co do badań to miałam podwyższone TSH ale to na badaniach u ginekologa, niestety endokrynolog kazał mi powtórzyć po 1,5 msc i dopiero kolejna wizyta, ciężko tak starać się z myślą że może zaszkodzić tarczyca dzidziusiowi ale jednak część mówi że co ma być to będzie. domyślam się że wiele z Was stara się dużo dłużej, ale ta myśl o maleństwie jest nieposkromiona :) pozdrawiam Was wszystkie i razem z Wami trzymam kciuki.

reklama
Ja nadaje z pracy tak kiepsko sie czuje:-( brzuch mnie boli krzyz mnie boli gardlo mnie boli...niedobrze mi troszke jest...masakra jakas, chyba czas na wizyte u lekarza jak sie lepiej nie poczuje:/

Miss to trzymam kciuki &&&&&&

Anham zobaczysz zleci a dostalas jakies leki?

Watpliwosci jak Asia pisze ze ok to super;-)

Do góry