reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo jesli lekarz mi nie pawie wyraznie ze mam zrobic PAPPA to nie bede robic. Chce uniknac stresu bo tak naprawde nic sie nie zmieni. Staram sie byc dobrej mysli!
ja tak samo podchodze
pappa tylko daje prawdopodobienstwo a nie pewnosc takze jezeli NT bedzie u nas dobre (a beedzie ) to nie robie badan prenatalnych mimo wieku :(

reklama
Ja robilam pappa bo mialam skierowanie, no i mi po tym wyniki prawdopodobienstwo wyliczyli nizsze niz z samego usg.
Julia bylismu w Rowach, pogoda super tylko jedno przedpoludnie padalo.
Czekam u lekarza na moja kolej, napisze wieczorem co i jak.

witam dziewczyny czekam na wasze wiadomości z wizyt .u nas przełozony kardiolog prenatalny z 21.08 na jutro wiec jutro na 13:20 mamy doktora tylko relacje zdam dopiero jak wróce czyli pod wieczór bo to daleko trzeba jechac..

Majdaczku dziekuje ze pytasz.
Nie jestem juz tu wogole na biezaco i raczej juz nie bede.
Ostatnio mam bardzo ciezki czas. Po ciezkiej chorobie w poniedziałek zmarł moj tato. Bardzo to przezylam i nie moge sie z tym pogodzic.

Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki.

Gabis bardzo mi przykro. Jestem z toba.

Ja melduje sie po wizycie. Jest piekny nosek i NT 1.5 wiec wszystko super. Dodatkowych badan nie robie. No i najprawdopodobniej Ignaś jest moim lokatorem :-)

Gochson jak u Ciebie???

Ostatnia edycja:
Asia
Super ze wizyta mega udana :-)

Mmotylkowa
Kciuki za wizyte jutrzejsza&&&&:-)

Gabis
Mochana bardzo mi przykro :-( trzymaj sie tam i swiatelko dla twojego Taty (*)....

Julia
Dzieki ze pytasz ale nie bedzie @ jutro.... tempka w dol spadla wiec bylam pewna ze bylo owu bo test owu pozytywny i 3 tempki do gory a pozniej w dol wiec juz nie chcialam mieszac i prosic cie o zmiany. Jutro ide do gina wiec bede wiedziala czy mi lutke da i okres bedzie za dwa tygodnie czy laskawie moje jajniki wziely sie do pracy i cos sie tam kluje w niedlugim czasie. W koncu to juz 42 dc :-\

Bianka
Witaj :-) i powodzenia

Ostatnia edycja:
Asiu - super wieści!!! Alusia też miała 1,5 a masz fotki Ignasia? Szczerze mówiąc u Ciebie odstawiałam dziewczynkę bo przeceiż prosto z Paryża

Gabis - bardzo mi przykro z powodu śmierci taty
[*]

Julka - dołóż jeszcze żołądek i identyczne objawy miałam przed testowaniem :-) jakby mnie choroba brała

reklama
Oto Moj salutujacy synek :-D

Załączniki

• 1407951294058.jpg
    1407951294058.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 72
Do góry