reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
Mychunia ( cykl)

GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)

Starające się: 14

SIERPIEŃ

yesenia - @
06.08
Polsie - @ 10.08
missiiss1301 - @ 13.08
shawty19 - @ 16.08
Blanka10 - @ 17.08

Blair - @ 19.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09

POCZEKALNIA
jołasia

reklama
Witam dziewczyny.

gabis bardzo mi przykro. Wiem co czujesz, moja mama zmarła prawie 19 lat temu też po ciężkiej chorobie.

shawty cieszę się, że przesyłka doszła i też mam nadzieję, że przyniesie Ci szczęście :)

AsiaSz super zdjęcie, synuś przekochany.

Miłego dnia życzę

AsiaSzw - na tym etapie to jeszcze trochę wróżenie (poszukam fotki z narządami w 15tc, dzyndzle są takie same jednie odległość się rożni) tak 15/16tc już pewniej można określić, no a wiarygodnie to koło połówkowego ;-)

Mojemu Adasiowi dzyndzel nie odpadł, ale 1 raz usłyszałam ze chłopak w 23tc, ale jednej dziewczynie na listopadówkach odpadł ...:szok:

Zobacz załącznik 638571"
podobno tak wyglądają narządy płciowe dzieciaczków do 14tc"

Ostatnia edycja:
Goska dzieki ;-) nie pocieszylas mnie.
Ale dla mnie to nie ma znaczenia czy bedzie chlopak czy dziewczynka. Moj syn wolalby brata, a dla mnie najwazniejsze aby zdrowe dziecko było.

Ostatnia edycja:
AsiaSz też mi się wydaje, że za wcześnie, żeby określić płeć dziecka. Mojej bratówce na pierwszych prenatalnych powiedzieli, że to chłopiec, nawet miała zdjęcia, na których lekarz pokazywał jej, że to na pewno chłopczyk, teraz ma prawie 11 miesięczną Basię :)
Myślę, że najlepiej się nie nastawiać, przynajmniej przez te pierwsze miesiące, bo lekarz może jeszcze kilka razy zmienić zdanie :) Coś mi się wydaje, że chyba jesteś nastawiona na dziewczynkę? :) Ja się nie nastawiam, bo u mnie będzie pewnie kolejny synuś, jak są już dwaj, to pewnie będzie i trzeci :)

Powiedźcie mi dziewczyny, kiedy najlepiej udać się na pierwszą wizytę? Myślałam o poniedziałku, ale wtedy będzie dopiero 5 tygodni i 4 dni od @. Jak uważacie?

Dziewczyny nie ma reguly, mysle ze sporo zalezy od sprzetu. Nasza Anula tez od genetycznych wie ze synka bedzie miala. Zreszta ja z Pawlem tez szybko wiedzialam ze chlopak bedzie, Ale tak jak mowie bedzie co ma byc.

P.S. Umiecie radość zgasić nie powiem!

AsiaSz przepraszamy, nie chciałyśmy, żeby to dziwnie zabrzmiało. Płeć nie ważna, musi być zdrowe i to najważniejsze. Ja postanowiłam, że w tej ciąży nie będę się na nic nastawiać, choć bardziej może w kierunku syna, bo jak mam już dwóch, to wydaje mi się, że będzie kolejny :) A dlatego nie chce się nastawiać, bo w drugiej ciąży moja gin. strasznie mi na mieszała. Do 5 miesiąca twierdziła, że dziewczynka, potem, że chyba chłopczyk. Pod koniec, to już jej powiedziałam, że nie chcemy wiedzieć, bo niezły miałam mętlik w głowie. Mój mąż tylko usilnie od początku do końca wiedział, że będzie drugi chłopczyk. Teraz zastanawiam się, czy w ogóle pytać o płeć, czy może zostawić to jako niespodziankę. Na pewno jak będziemy już wiedzieć, to nikomu nie powiemy, może tylko dzieciom, niech to będzie taka nasza słodka tajemnica.
Prezes na pewno cieszy się, że będzie miał młodszego brata :)

reklama
No no Goska nie powiem imponujacy masz brzuszek. Najfajniejsze jest to ze w tylek to chyba nic ci nie poszlo co :-) PIEKNYYYY!!!!!
Ciekawe jaki bedzie za 10tyg <3

Do góry