reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Gabis przykro mi :(

Wątpliwość podaj tylko normy jeszcze :)
Mnie chyba łupie jakiś wirus, głowa pęka gardło i dreszcze były, problemy żołądkowe do tego, jakaś plaga, boję się, że jeżeli ciąża jest to ten stan zaszkodzi :/

Bianka witamy i oczywiście życzymy szybkiego zafasolkowania

Gabis bardzo mi przykro.. nierozumiem przez co przechodzisz, ale jesteśmy z Tobą i trzymaj się jakoś...

Wybaczcie dziewczyny, że zapytam ale czy gdzieś u Was przechodzi bądź przechodziła jakaś nawałnica dzisiaj ? Coś straszna burza idzie i aż się zastanawiam czy długo potrzyma i w jakim natężeniu będzie - bo mąż w środku nocy wraca z pracy, a biedny bo od dwóch dni mu autobus wcześniej ucieka i nie zdąrza przez swoją prace..

Motylkowa a tak konkretniej to skad jeśli moge dopytac :)?
I własnie po burzy - chwile lało okropnie, błyskało aż było biało i nagle cisza.. chyba ze cisza przed burzą, albo gdzieś obeszła bokiem :)

AsiaSzw tak nawiasem bo doczytałam - śliczny chłopczyk - aż miło popatrzeć na takie zdjęcia :)))

no to dość bliziutko więc możemy sobie w miare przepowiadac pogode :-p - ja tak nie daleko Katowic :)

Uff powiem Wam, że już myślałam, że będzie troszke ciężej z rozmową z mężem - wspominałam Wam wcześniej o troszke zastopowanych starankach, ale okazało się że mój M. sam długo nie wytrzymał z taką decyzją - jakoś szczególnie nie chciałam wpłynąć na niego więc nie starałam się zaczynać i wreszcie sam dzisiaj powspominał troszke i postanowił, że przecież nie ma rzeczy której nie da się zrobić i jakoś to Nasze marzenie spełnimy mimo wszystko :) Oczywiście na koniec serduszkowaliśmy do końca :)) :-) Czyli jednak może nie taki stracony cykl, zobaczymy czy może przez to nie przegapiliśmy owu ale to nic, troszke mi najwyzej będzie przykro, że taka chwila zwątpienia była i ruszymy dalej we wrzesniu :))

witam Was dziewczyny ponownie, co do badań to miałam podwyższone TSH ale to na badaniach u ginekologa, niestety endokrynolog kazał mi powtórzyć po 1,5 msc i dopiero kolejna wizyta, ciężko tak starać się z myślą że może zaszkodzić tarczyca dzidziusiowi ale jednak część mówi że co ma być to będzie. domyślam się że wiele z Was stara się dużo dłużej, ale ta myśl o maleństwie jest nieposkromiona :) pozdrawiam Was wszystkie i razem z Wami trzymam kciuki.

reklama
Ja nadaje z pracy tak kiepsko sie czuje:-( brzuch mnie boli krzyz mnie boli gardlo mnie boli...niedobrze mi troszke jest...masakra jakas, chyba czas na wizyte u lekarza jak sie lepiej nie poczuje:/

Miss to trzymam kciuki &&&&&&

Anham zobaczysz zleci a dostalas jakies leki?

Watpliwosci jak Asia pisze ze ok to super;-)

Do góry