reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Czesc dziewczyny, ja wrocilam z wakacji i staram sie zaklimatyzowac na nowo.
Gratuluje zafasolkowanym
&&&& za staraczki
Asia powodzenia na wizycie
Watpliwosci daj znac jak wyniki
Iwo &&&& za dobre wyniki u corki
Ja za godzine jade na wizyte i mam stesa bo nie bylam 4 tygodnie. Dalej siedze na l4 ale teraz z synkiem wiec czasu mniej.
Czytam Was ale brak weny do pisania.

reklama
Asiu - wcale ci się nie dziwie bo to juz mały cżłowieczek będzie. Ja najpiekniejsze fotki mam chyba z genetycznego :tak: wiem że juz pytałam ale mi wyleciało - robisz PAPPA?

Anna Maria - ja badania robiłam już na dzień dobry i szukałam czegoś czego by sie można było uczepić, padło na endometrium. Lekarka powiedziała mi że jestem w złym stanie psychicznym i to powoduje moje porażki, kazała nie czytac internetu i wyluzować. Opuściłam staraczki na 1 cykl i z fasolką wróciłam:-)

Ja was chyba opuszcze od 15 - 31 sierpnia z malymi przerwami:) jak mi sie uda to od czasu do czasu zajrze a tak juz nie bede go tyle miala co teraz :) akurat w przeciagu tych dni @ ma przyjsc .... a na wrzesien moze odpuszcze sobie forum i inne sprawy zwiazane z tymi tematami zeby tak jak mowicie sie wyluzowac:)

Gochson milo cie widziec. Szkoda ze nie odzywasz sie czesciej. Daj znac jak po wizycie.

Iwo jesli lekarz mi nie pawie wyraznie ze mam zrobic PAPPA to nie bede robic. Chce uniknac stresu bo tak naprawde nic sie nie zmieni. Staram sie byc dobrej mysli!

Witajcie :)
Staram się o dziecko dopiero od czerwca, ale z wielkim strachem bo rok temu straciłam już drugą ciążę, jedną w 2009 roku, drugą rok temu, w 2010 roku urodziłam zdrową córeczkę, razem z Julką0903 byłyśmy na wątku ciążowym i mam nadzieję, że uda się to powtórzyć ;) maluda pyta mnie o rodzeństwo często a serce się kraje, jestem też w trakcie walki o badania...Okres mam dostać 17 sierpnia, mam małą nadzieję, że jednak nie nadejdzie :)

Witaj

Bianko no to trzymam &&&& by nie przyszla to w koncu za pare dni...
Amelia tez pytA o rodzenstwo...kiedy jej urodze:-)
Mam nadzieje ze sie tu odnajdziedz a dziewczyny rowniez toba sie zaopiekuja;-)

Dziękuję :) Moja też tak właśnie pyta kiedy wreszcie jej urodzę z naciskiem na wreszcie :)
Jutro jadę do lekarki z rodziny, mam nadzieję, że skieruje mnie na badania na polna w poznaniu, muszę zrobić na zespół antyfosfolipidowy i inne związane z tarczycą, nikt mi nie chce wypisać :/

No to daj znac po wizycie, moze w koncu cos sie ruszy...

Ale mnie pachwiny bola cokolwiek to jest:/ mam nadzieje ze przejdzie bo ciezko w pracy bedzie

reklama
Do góry