reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Yorki:) tylkko bez rodowodu i za darmo.. nawet jakby mala cena byla - kolo 1000zl nie chce dac :) to moj kuzyn ma yorka-suczke to wtedy poczekam juz az bedzie miala male.

reklama
missiiss podziwiam Cię - serio! ja mojego już bym dawno zostawiła!!!!!

AnnaMaria kłamstwo to bardzo częsty poczatek końca, niestety.

nadal wku****** jestem strasznie!!!!! a tłumaczyłam mu setki razy - tępy łeb!!!! i z kimś takim mam mieć dziecko??? chyba sie na to nie piszę.

Malena
No ja tez tak mowilam :-) ale juz po wiec mam nadzieje ze juz nic wievej nie przeskrobie. ;-) tez mialam takie chwile jak ty i nadal mam jak sie poklocimy...

Annamaria
Yorki sa fajne i maja wlosy to jak dla mnie mega plus. Ja mam chichuachuy ale dlugowlose sa cudowne i kochane ale ssiersci maja mnustwo i pelno jej jest wszedzie.

hej laski :-) widzę, że gorąco się zrobiło :)

Te chłopy to chyba wszystkie tak czasami maja... u mnie największy kryzys przeszliśmy jak Zuz miała pół roku...trawał ok roku...ale jakoś przebrnęliśmy...chociaż bywało ciężko bardzo! Do zdrady nie doszło ale flirty z jego strony to nawet na moich oczach (oczywiście po spożyciu ilości znacznej!)...nienawidzę jak jest pijany!!!! mam ochote zostawić go w piz** samego ...
Po ok roku było znacznie lepiej... a teraz to już w ogóle jest super...właściwie to od śmierci Haneczki między nami jest tak ogromna nić porozumienia jak nigdy przedtem...

AnnaMaria nie możesz zrobić tak jak on?? Powiedziećv zaraz wracam i wybyć na pół nocy do kumpeli napić się winka odstresować i wrócić zadowolona do domu??? To by była najlepsza lekcja dla niego....
Chłopy nie słuchają naszego ględzenia...oni włączają tryb uśpienia i przelatuje im nasze gadanie koło uszu... najlepiej więc pokazać o co nam chodzi.

Często jest też tak, że jak nam zalezy, tulimy się, płaczemy, chcemy pogadać, pogodzić się w nich załącza się tryb: mam to gdzieś...i zgrywa taki zimnego drania.... a my się płaszczymy...bo nasze emocje nie pozwalają nam inaczej....
Ale spróbujcie wy być oziębłe, zimne, rzeczowe, służbowe... dwa dni i chłop sie będzie przymilał bo zgłupieje... - przechodziłam przez to kiedyś właśnie...ohhh na szczęście mamy to już za sobą...taka chora walka i gra..dosłownie gra... a to przecież nie o to chodzi... tylko żeby to chłop zrozumiał czasem trzeba "pograć"

Ojojoj ale sie rozwlekłam :-D:-D:-D

Archea- trzymam kciuki za rozmaowe z mezem. Porozmawiajcie.. moze dojdziecie do konsensusu..
Anham- witaj
Malena- spokojnie kochana.. faceci juz tak maja.. ja kocham mojego nad zycie i tez czasem mam ochote trzasnac drzwiami i wyjsc.. ale potem rozmawiamy i jest ok i juz przechodzi mi ochota na zakopywanie go w ogrodku :)

Co do facetow to ja mojemu ufam, bo wiem, ze moge. Jeszcze mnie nie zawiodl i wiem, ze sise stara i ze czasem cos nie wychodzi. Tez denerwuje mnie to, ze czasem nie moge sie go o cos doprosic, ze obiecuje i nie dotrzymuje slowa. Jest bardzo skrytym typem i musze wiele rzeczy wyciagac, ale wiem z rozmow z innymi, ze bardzo zmienil sie odkad mnie poznal. To dobry chlopak pomimo wad :).
Ale wiem o czym mowicie, bo moj poprzedni narzeczony byl typem jakich malo. Przeszlam z nim gehenne. Wlaczajac w to rekoczyny i to, ze mnie zdradzal i dal mi zerwowe wsparcie jak stracilam ciaze, ale.. na szczescie.. to mam juz za soba.. i jestem po tym inna osoba, ktorej dlugo zajmuje zanim komus zaufa..
Ale to juz za mna :)

AnnaMaria- bardzo dobre podejscie :) zaciskam kciuki i zycze powodzenia :)

A co do pracy to i ja bym mogla ponarzekac. Pracuje w prywatnej szkole podstawowej, ktora ludzie traktuja jak przechowalnie dla swoich dzieci. To sa swietne dzieciaki, ale brak im ciepla rodzinnego. Moja szefowa ma pomysl za pomyslem.. niektore absurdalne, a ja musze im sprostac plus znosic wywyzszanie sie rodzicow z wyzszych sfer i ich wieczne fochy.. bo wszystko wyladowuja nie na dyrekcji i na zarzadzie tylko na administarcji, w ktorej pracuje, ale coz :). Przynajmniej ludzie w pracy sa ok.. nie wszyscy, ale kilka osob na pewno :)

A tak w ogole witam sie :-)
i uciekam dzis do miasta, wiec milego dnia :)

Zrobilam badania tarczyce to 3 i 4 prolaktyne bo jednak bylam na czczo i nie krecilam sutkow :p tylko w nocy spalam srednio no ale trudno ..najwyzej stracilam te pare zlotych na marne.. tata mi dzisiaj samochod pozyczyl wiec zrobilam i prolaktyne bo juz do wyjazdu pewnie nie bede miala jak rano jechac :) wyniki dzisiaj po 15 albo jutro do 11 w necie :)

Jesli beda dzisiaj to dam znac pod wieczor bo jade do prababci :)

Aska wielkie dzieki za pomoc co zrobic i buziaki dla misia w brzuszku :):*

Watpliwosci mysl kochana pozytywnie...u mnie powiedzmy ze ok.Pogodzilam sie z mysla ze byc moze nie jest mi pisany drugi Maluszek...Badania u mnie wszystkie niby w normie...wiec widocznie co innego jest nie tak...fajnie ze odpoczniesz troche w PL a z P mam nadzieje ze szybko sie pogodzicie:tak:

reklama
Watpliwosci super ze zrobilas. Ty modl sie zeby to cos w tych wynikach ewentualnie niegralo bo szybko mozna je ustabilizowac, a nie szukanie dalej!

Do góry