reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia - o której to podgladanko?

Wątpliwości- chyba powinnam życzyć by w badaniach jednak coś wyszło. Wtedy można działać. Najgorzej jak nie ma żadnej diagnozy.

Współczuję przejść z połówkami. Mój mąż jest moim najlepszym przyjacielem i rodzinę stawia na pierwszym miejscu. Ci nie znaczy że nie ma między nami wymiany zdań i se z dziubków spijamy.

Czekamy na wyniki krwi młodej ale wątroba jest zdrowa i wróciła do rozmiarów sprzed infekcji. Jupiiiii!

reklama
Ja tez bede robic badania ale daje sobie czas do konca listopada i na poczatku grudnia robie:) bede miala 2015 poczatek roku z wiedza co u mnie jest nie tak:)

Iwo
jak nie zajde w tym roku to mam nadzieje ze wlasnie wyjdzie cos na moich badaniach ale takiego co mozna wyleczyc:) nie chce by wyszlo ze jest cos bardzo nie tak u mnie czy u mojego ale tez jak wyjdzie ze jest u nas wszystko ok to zielona bede o co moze innego chodzic...

moj to nie flirtuje z innymi... przynajmniej nie przy mnie... nigdzie prawie nie wychodzi sam, jak wychodzi juz to ze mna... czasem zdarzy mu sie do kolegi isc i nieraz mowi wasnie "zaraz" a wraca po kilku godz mocno wypity... ale czesciej pije w domu a ja nie lubie jak sie czasem upija bo nie mam z kim gadac...

Czesciej pil jak nie pracowal i juz myslalam ze bede miala w domu alkoholika - ale po tym jak wrocil do pracy na szczescie jest to rzadko:)
tylko mnie ostatnio wkurza ze jak siedzimy i ogladamy tv to nie ma z jego strony inicjatywy zeby sie przytulic (no chyba ze cos chce) i sie wkurzam bo ja zawsze sie do niego przytulam a on sam nie wpadnie na to zeby pierwszy to sie focham ze mu nie zalezy - a on zawsze mi odpowiada ze jest takim czlowiekiem ze jakby mu nie zalezalo to by ze mna nie byl - samo bycie z kims nie wystarczy by komus pokazac ze sie go kocha - on sam tego moze nie rozumie bo ja sie wlasnie staram moze za duzo... w oogle ma dziwny charakter - jak sie klocimy to nieraz mowi ze jak mi nie pasuje to moge odejsc - jak mowie ze jutro mnie nie bedzie to mowi ok... ale jak zaczynam sie pakowac i wychodzic to wtedy dopiero reaguje - gdzie ja ide i zebym nie szla...

Asiu pozytywne myslenie przede wszystkim;-)

Watpliwosvi super ze badania porobilas;-)

Widze ze temat o naszych ukochanych, ja mojego strasznie kocham,ale jak w kazdym malzenstwie sa klotnie;-)
Jest osoba ktora stawia rodxine na pierwszym miejscu, bardzo duzo w domu mi pomaga.
Jedyny minus ze na pieniadze,jest oszczedny i czasem do bialej goraczki mnie doprowadza;-) wrrr

Malena kochana ja urlop bede miec od 30 sierpnia...
Dzis jest moja ostaniA nocka...a pozniej w niedziele do prscy ide wrrrrr

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin:

LISTOPAD 2014
Mychunia ( cykl)

GRUDZIEŃ 2014 mychunia (7 cykli)

LUTY 2015 AsiaSzw (11 cykl)

MARZEC 2015 rurka (1 cykl) KasikP (4 cykl) Kasikz (12cykl)

KWIECIEŃ 2015 Tabasia (1 cykl) Babydust (2 cykl) miglocka (6 cykl) majdaczek14 (4 cykl)

Starające się: 12

SIERPIEŃ

yesenia - @
06.08
Polsie - @ 10.08
missiiss1301 - @ 13.08
shawty19 - @ 16.08
Blair - @ 19.08
julia0903 - @ 20.08
sola7 - @ 25-26.08
AnnaMaria89 - @ 26.08
Archea - @ 27.08
Malena100 - @

WRZESIEŃ
Tinuś22 - @ 01.09
wątpliwości3 - @
Jazza - @ 03.09

POCZEKALNIA
jołasia

Asia powodzenia i potem poinformuj nas o wszystkim.

iwo to fajnie, że z wątrobą córeczki jest dobrze.

watpliwosci będzie dobrze, zobaczysz, tylko musisz w to uwierzyć, a z Twoim też na pewno wszystko się poukłada. Powodzenia.

shawty co u Ciebie słychać? Na kiedy masz termin @? Przesyłka doszła? :)

Ostatnia edycja:
shawty za chwile masz termi @ jak sie czujesz?:)

miss kochana a ty termin masz na dzis. jak sie czujesz ? dostalas @? bo nic nie pisalas?

majdaczek jak sie czujesz?

julia dziękuję, że pytasz. Nawet dobrze, choć jestem strasznie zmęczona i dobija mnie ranne wstawanie. Wieczorem wcześniej kładę się spać, bo padam na twarz, a i tak rano nie mogę się zwlec z łóżka. Marzę o tym, żeby było wszystko OK i, żebym mogła jak najszybciej iść na L4.

gabis co u Was słychać? Jak fasolka?

shwaty hop, hop, odezwij się.

reklama
Do góry