reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzieki wam kochane moje :-* boze zawalu mozna dostac z tymi dziecmi :-( cala mokra jestem... ale jasko juz lobuzuje i klocki z tatem uklada i mowi ze glowka go nie boli wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale chyba cala noc bede patrzec czy oddycha :-\

reklama
Na pewno nie powinnas pozwolic mu zasnac przez 2-3 h po uderzeniu. Ja w takiej sytuacji zawsze jechalam. Spokoj i pewnosc i szybka interwencja jest dla mnie bezcenna.

No jeszcze spac nie idziemy. Wiec potrzymam go do 21.
Dziekuje wam za rady i pomoc jestescie niezastapione! No ja tez sie troche martwie czy aby napewno wszystko dobrze. Jak nie bedzie narzekal ze go cos boli to w srode z nim pojade do przychodni. Oby mu nic nie bylo. Eh..

Mississ - ja się kiedyś potknęłam i walnełam głową o ścianę - miałam wstrząsnienie mózgu. Przede wszystkim nie daj mu spać. Jak zacznie wymiotować to do szpitala.

Asiula - kiedy pokażesz ten sweet brzuszek?

Gochson - fajnie że powoli odstawiacie leki. &&&&&& za jutrzejsze usg!

005.gif
6-Staraczki-2014-5084.gif

II kreseczki,termin: XII 2014 mychunia (7 cykli) III 2015 rurka ( 1 cykl) III 2015 KasikP (4 cykl)

Starające się: 16

LIPIEC

Charlie20 - @ 14.07
sunajka897 - @ 15.07
kasikz - @ 17.07
julia0903 - @ 22.07
babydust - @ 25.07
malena100 - @ 26.07

Tinuś22 - @ 29.07

Aschlee25 - @ 30.07
missiiss1301 - @ 30-31.07

SIERPIEŃ

Dominika89 - @ 02.08
Tabasia - @ 04.08
wątpliwości3 - @ - 04.08
anula88 - @
yesenia - @

majdaczek14 - @

lalka - @

POCZEKALNIA
jołasia

Gochson- tak, jak byliśmy właśnie z Mężem na prenatalnych to poznaliśmy płeć. Przy czym Doktor powiedział NAJPRAWDOPODOBNIEJ, bo na tym etapie na 100%, to chyba żaden lekarz nie potwierdzi.
Doktor tak patrzy i patrzy i mowi: Nooo dobrze, dzisiaj jestem wróżką i spełniam marzenia.
Na to ja: Panie Doktorze, to my chcielibyśmy Zosięęę.
Doktor: Eeee, to ja jednak nie będę tą wróżką dzisiaj. To chłopak.
:laugh2: :laugh2::laugh2:
Hihi, no i potem nam pokazywał jakim drucikiem do badania się ustawił dzidziolek. Mam kilka zdjęć tej "perły" i każdy jak patrzy, to od razu się śmieje jakie bezwstydne dziecko. Potem jak byłam w 15 tyg. na USG, to moja ginka potwierdziła, że faktycznie "drucik tutaj jak nic".
Także Kochana, zobaczymy czy Twój dzidziolek też jutro pokaże kim jest. Ściskam kciuki!

Gabis-
ja jak mam ból brzucha, to przede wszystkim boli mnie podbrzusze i to jest właśnie takie uczucie kłucia, ciągnięcia i ściągania. Kiedy Ty Kochana wizytujesz teraz?

Miss- oby wszystko było dobrze z Jasiem. Niestety, nie da się upilnować dziecka, choćby się miało oczy dookoła głowy.

reklama
Anulka wlasnie mnie tak ciagnie brzuch ale nie jest to jakis niesamowity bol takie poprostu dziwne uczucie ale dla spokoju biore sobie nospe. Poza tym ja mam czesto wzdecia to nospa tez mnie uspokaja.
A wizyte mam 28 lipca...to bedzie juz 13tc...

KasikP a jak twoja beta? Przeoczylam gdzies wyniki czy jeszccze nie pisalas?

Do góry