reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny a o jakich godzinach bralyscie inofolic?? To ma jakies znaczenie ja biore tak 11/12 i druga porcja kolo 17/18 nie za maly odstep czasu??

w ogole zaczynam sie nakrecac ze uda sie po tym cudzie i cos mi sie wydaje ze sie mocno zdoluje na koniec cyklu :p

Wątpliwości ...ja biore 2 saszetki na raz ... rano ... teraz będzie drugi cykl ... bo w 1 sie nie udalo ... ale na luzie ... biorę bo biore .... co ma byc to będzie ...

U mnie dzis tylko ktotkie usg zeby sprawdzic czy wszystko ok. Serducho bije, dziecko sie rusza wiec nic wiecej nie ogladala. Jutro o 11 prenatalne wiec pewnie beda dokladne pomiary....no i zaczynamy odstawiac leki, na poczatku luteina, a kolejne pewnie przy kolejnej wizycie za 4 tygodnie.
Anula a Ty poznalas wtedy plec na prenatalnych?

Asia a jak cie boli ten brzuch? Tak jak na @ czy jak? I ile max nospy bierzesz? Bo mnie ostatnio tak boli-kłuje i nie wiem czy to wlasnie dlatego ze rosnie...

Gochson kciukaski.

Gabis no mozna tak powiedziec ze taki mega bol z pierwszego dnia @ taki tempy jak bys cos tam miala. Moge brac 4x nospe forte dziennie. Mnie nic nie kluje czasem ciagnie.
Zaznacze ze mam juz brzuszek. Rano taki troszke wzdety ale w ciagu dnia juz widoczny. Nie uwierze jesli ktos powie ze nie widzi ;-) ale jest boski hihi

Boze przed chwila moje dziecko polecialo z krzeslem normalnym dla doroslych do tylu i z calej sily glowa w beton :-:)'( uspokoil sie juz ale juz sie boje czy jakis krwiak mu sie nie zrobil czy co... :-( strasxnie sie boje choc nie narzeka na bol glowy :-( czy ktoras tak miala juz ze dziecko tak walnelo?
Wyglupial sie i o :-( ja prawie na zawale....

Missss moj Pawel tak mial. Ja nie czekalam tylko do szpitala na obserwacje z nim pojechalam zrobili przeswietlenie i 12h bylismy. Oby twojemu nic nie bylo.

O matko swieta :-( moze ja tez pojade ale maz mowi ze poki jest ok to nie ma potrzeby :-( sama nie wiem juz :-(
Asia
Co do Twojego zdjecia dropsika to ja tez mam takie jedno z takim smiesznym ale mi nikt nie mowil wtedy ze to torbiele. Smialam sie wtedy ze to wygladalo jak kijanka z oczami:-)

reklama
Missiis, moja starsza jak miała z półtorej roku, to spadła nam z krzesła. Wtedy u teściów nie było paneli, a goły beton. Na szczęście tylko lekko nos miała obity. Jeżeli dziecko po upadku płacze jak zawsze, to powinno być dobrze, ale też lepiej sprawdzić u lekarza, że wszystko ok.

Do góry