reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dziewczyny a o jakich godzinach bralyscie inofolic?? To ma jakies znaczenie ja biore tak 11/12 i druga porcja kolo 17/18 nie za maly odstep czasu??

w ogole zaczynam sie nakrecac ze uda sie po tym cudzie i cos mi sie wydaje ze sie mocno zdoluje na koniec cyklu :p

Wątpliwości ...ja biore 2 saszetki na raz ... rano ... teraz będzie drugi cykl ... bo w 1 sie nie udalo ... ale na luzie ... biorę bo biore .... co ma byc to będzie ...

U mnie dzis tylko ktotkie usg zeby sprawdzic czy wszystko ok. Serducho bije, dziecko sie rusza wiec nic wiecej nie ogladala. Jutro o 11 prenatalne wiec pewnie beda dokladne pomiary....no i zaczynamy odstawiac leki, na poczatku luteina, a kolejne pewnie przy kolejnej wizycie za 4 tygodnie.
Anula a Ty poznalas wtedy plec na prenatalnych?

Asia a jak cie boli ten brzuch? Tak jak na @ czy jak? I ile max nospy bierzesz? Bo mnie ostatnio tak boli-kłuje i nie wiem czy to wlasnie dlatego ze rosnie...

Gochson kciukaski.

Gabis no mozna tak powiedziec ze taki mega bol z pierwszego dnia @ taki tempy jak bys cos tam miala. Moge brac 4x nospe forte dziennie. Mnie nic nie kluje czasem ciagnie.
Zaznacze ze mam juz brzuszek. Rano taki troszke wzdety ale w ciagu dnia juz widoczny. Nie uwierze jesli ktos powie ze nie widzi ;-) ale jest boski hihi

Boze przed chwila moje dziecko polecialo z krzeslem normalnym dla doroslych do tylu i z calej sily glowa w beton :-:)'( uspokoil sie juz ale juz sie boje czy jakis krwiak mu sie nie zrobil czy co... :-( strasxnie sie boje choc nie narzeka na bol glowy :-( czy ktoras tak miala juz ze dziecko tak walnelo?
Wyglupial sie i o :-( ja prawie na zawale....

Missss moj Pawel tak mial. Ja nie czekalam tylko do szpitala na obserwacje z nim pojechalam zrobili przeswietlenie i 12h bylismy. Oby twojemu nic nie bylo.

O matko swieta :-( moze ja tez pojade ale maz mowi ze poki jest ok to nie ma potrzeby :-( sama nie wiem juz :-(
Asia
Co do Twojego zdjecia dropsika to ja tez mam takie jedno z takim smiesznym ale mi nikt nie mowil wtedy ze to torbiele. Smialam sie wtedy ze to wygladalo jak kijanka z oczami:-)

reklama
Missiis, moja starsza jak miała z półtorej roku, to spadła nam z krzesła. Wtedy u teściów nie było paneli, a goły beton. Na szczęście tylko lekko nos miała obity. Jeżeli dziecko po upadku płacze jak zawsze, to powinno być dobrze, ale też lepiej sprawdzić u lekarza, że wszystko ok.

Do góry