reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzien dobry.

Watpliwosci wszystkiego najlepszego.

Dominika :* &&& za nastepny cykl

Ewelina o ktorej masz wizyte i do kogo idziesz i gdzie??

Milego dnia!

Motylek buziaki

Hej hej.

A ja dzisiaj pisze z domu bo mój Mały chory więc nie poszedł do przedszkola. Boli go gardło i ma goraczke. Na moje oko to krtan bo tak poszczekuje. Nie wiem czy isc do lekarza zobacze jak sie sytuacja rozwinie.

Wątpliwości wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Spelnienia marzeń.

Asmi napewno wszystko bedzie dobrze. Wytrzymaj do jutra do bety i zobaczysz ze wyjdzie dobrze.

Dominika &&& za nasyepny cykl.

Pozdrawiam z łóżka z mega mdlosciami blee.

Witam

Watpliwosci sto Lat ;* spelnienia marzen;* i samych odpowiednich decyzji :-)

Gabis ja tez kataru dostalam... ta pogoda tak sprzyja infekcjom...

Motylku nie dziekuje ;*** jak sie Kochana czujecie?

Asiu ide na 11.15 do dr Pankau na ul. Kowalskiej w Gda. Mysle o Twoim ginie przy polowkowych .... zajmuje sie nimi? Bo wiem ze nie kazdy je wykonuje...

Sane durne sny z tych nerwow dzis mialam. Moje cudne dziewczyny prosimy o kciuki ;-)

Buziaaaki

Ewelinko kciuki za wizyte.

U nas chyba jednak sie nie obejdzie bez lekarza. Mały miał o 4.30 38stopni, dałam na spadek a teraz już znowu ma 38,3. Boje się żebym sie nie zaraziła bo teraz taka przylepka z niego i całą noc razem spaliśmy.

Ewelinka no niestetu mialam kiedys okazje tam byc w tej poradni i nigdy wiecej moja noga tam nie stanie. Masakra lekarze. Dramat. Jak chcesz nadal na nfz to wiem ze w EterMed na Zabi Kruk jest zdecydowanie lepiej moja kolezanka prowadzila tam ciaze ze wzgledu tylko na darmowe badania i byla bardzo zadowolona nawet mnie namawiala. Ale ja to lubie dobra opieke i chce miec pewnosc ze jestem w dobrych rekach i stwierdzilam ze ostatecznie nie zbankrutuje. Wiem ze w szpitalu na zaspie w przychodni tez sa bardzo dobrzy ginekolodzy i moglabys tez wtedy juz tam rodzic a jednak przychodnia przyszpitalna to troche lepiej niz ta na kowalskiej, az mam gesia skora :-(

Oczywiscie trzymam kciuki aby tym razem u ciebie byl normalny lekarz!!!!!!!!!!!!!! Zabij jak cos ;-)

Ostatnia edycja:
A kojarzysz czy w międzyczasie nie zmienili się tam lekarze? Ja chcialam chodzić na nfz i prywatnie ale prywatnego dobrego nie moglam nigdy znalesc.... zawsze trafialam na jakis idiotow... ktorzy robili mnostwo niepotrzebnych badan dla kasy :/ ...
Znajoma poszla do lekarza i pierw wydawal sie fajny a teraz juz tez widac ze kasa mu w glowie... zaproponowal i wrecz zalecil cesarke bo ma za to kase mimo ze kumpela chciala rodzic sn...

Asiu oby mi zrobil usg i pomierzyl co trzeba... juz mam dosyc nerwow.

No to czemu skoro masz takie nerwy nie pojdziesz do porzadnego. Co wizyta narzekasz tak naprawde na lekarza. W Gdansku dobrych lekarzy jest mnustwo. Polecam ci przychodnie w Nowym Porcie i dr. PLEWA jest mega super. Wiem ze nie dostali kontraktu ale wizyta kosztuje tylko 50 zl. Prowadzil 2 ciaze mojej siostry i ma usg w gabinecie. Moze nie jakies wypasione ale ma i robi usg. Przemysl czy ten stres jest tego wart aby zaoszczedzic pare zloty.

reklama
Dr Pankau prowadzi ciaze mojej kolezanki... i ona jest zadowolona. Z tym ze jezdzi na goscinna bo ma blizej. Zobaczymy może nie będzie zle i wrócę zadowolona.

Do góry