reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wszystkie Panie :)

Ja w pracy przy kawusi, na szczęście dzisiaj krócej, więc jakoś przeleci. Strasznie nie mogę się doczekać mojego urlopu, jestem już strasznie zmęczona tą pracą, bardziej chyba psychicznie, w ogóle jej nie lubię.

KasikP witaj. U mnie w czasie dni płodnych jajniki strasznie dawały znać. Myślę, że to po inofolicu, bo wcześniej je czułam, ale nie, aż tak. I jeszcze strasznie bolały m,nie piersi. Po owu przestały. Teraz od jakiś 3 dni boli mnie podbrzusze i wrócił ból piersi, strasznie są wrażliwe. Nie nastawiam się, bo przed @ też mogą boleć. Na razie nie testuję, bo jeszcze mi 9 dni zostało do @. Chciałabym w tym cyklu testować dopiero w przyszłą sobotę, ale nie wiem czy wytrzymam :)
A u Ciebie jak?

Dominika przykro mi, że @ przyszła, ale wielkie kciuki za następny cykl, zobaczysz uda się !

wątpliwości wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!

Miłego dnia życzę :)

reklama
Witam się i ja:-)
i pędze do pracy....
Wątpliwość sto lat kochana :* dobry dzień żeby sobie wszystko poukładać w głowie.
Ewelinka mnie mój gin tez ostatnio po 6 latach wkurzył więc poszukałam innego idę za 3 tyg..niby lekarz ma pozytywne opinie ale tak naprawdę nie patrze na to tylko na to jak podejdzie do mojego problemu i będę szukać tak długo aż znajdę kogoś fajnego. Dla mnie gin jest
ważny i nigdy nie sugerowałam się opiniami koleżanek, ale podziwiam cię za cierpliwość ja bym nie wytrzymała na wizycie gdyby gin mi usg nie zrobił, biegła bym już do następnego w tym samym dniu. mam nadzieję że nie zbankrutuję:-)
majdaczku !!!! Witaj :* piękne masz objawy myślę że II murowane hehehe. Mnie w czasie owu tez kuły jajniki jak nigdy piersi 0 i nadal piersi nic a jajniki wczoraj mnie kuły dzisiaj w nocy tez i na tym koniec. Śluzu 0 więc czekam na @ i na kolejny cykl.

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Gabis-
koniecznie do lekarza z małym! Ty też musisz teraz uważać na siebie, bo na początku ciąży spada odporoność.

Watpliwosci- życzę Ci Kochana samych radosnych i ciepłych dni.

Anula88
- czyżby się udało?? Ściskam kciuki!

Ewelinka- kurczę, trochę słabo, że co chwila chodzisz do innego gina. Ciążę od początku do końca powinien prowadzić jeden gin, który od początku zna Twoją historię.

Majdaczek
- to będziemy wspólnie odliczać dni do Twojego urlopu!

Ja dzisiaj jadę sobie kupić coś do ubrania na obronę, bo w nic co mam formalnego w szafie już nie zmieszczę mojego Szymka, hihi. :zawstydzona/y: Potem po wpisy i wyniki ostatniego egzaminu i złożyć pracę do Dziekanatu. Także dzisiaj nie ma spania popołudniu. :dry:

KasikP objawy takie sobie, myślę, że za wcześnie, żeby to były objawy na 2 kreseczki. Przypomnij mi na kiedy masz termin @. Czemu od razu skreślasz ten cykl?

Anula
dziękuję Ci. Na pewno szybciej zleci jak po odliczamy razem :)

reklama
Do góry