reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Wiecie co ja po prostu zaczynam żałować, że tą betę w ogóle robiłam. W żadnej z ciąż nie robiłam, a teraz się na stresowałam. Wizytę u gina mam dopiero 11.07 i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. I w sumie nie wiem czy tą betę powtarzać, bo mój mąż w sobotę rano już wylatuję i nie chcę zostać sama i się denerwować.
Ja nie sprawdzałam przyrostu w ten sposób tylko kolejną betę zrobiłam po tyg by zobaczyć czy się z zakresach mieszczę i z tego co pamiętam wg. mojego labka była odrobinę za niska ale zluzowałam i MAM :)

ps. poczekamy z tobą będzie łatwiej

Asiula - zgadzam się w pełni z tym co napisałaś chyba w pewnym wieku inaczej sie na to wszystko patrzy....

Motylku - ty modelko!!!! Nasza Gosia też ma niespodziewajkę tzn. do jutra bo już jutro dzidzia się ujawni

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu gratuluję super decyzji ;-) fasolka niech wspiera mame ;-)

Motylku laseczka z Ciebie z Niespodzianką w srodku :-)

Asmi mi tez przyrost się nie zgadzal... na razie spokojnie. Umow się do lekarza :-) ja teraz wiem ze beta to nie wyrok!! A malo tegi u kazdej kobiety hormon wzrasta inaczej

Przeczytalam wszystko ale nie pamietam komu co chcialam odpisac o_O jaki glab ze mnie...

Motylku
Piekny brzusio:-)

Asmi
Wszystko bedzie dobrze nie mozdz bo nie ma sensu. Mozdzeniem nie pomozesz a zamartwiajac sie mozesz zaszkodzic. Wiec daj spokoj i czrkaj na wizyte. Albo zadzwon do ginka i podpytaj.

Watpliwosci
Kochana sprobuj z nim porozmawiac na spokojnie. Wyjasnic co ci lezy na serduchu. A duzo cie lat z nim dzieli? Ja ci powoem ze ja jestem ze swoim 5 llat po slubie i w sumie w tamtym roku tak ostro bylo z klotniami i pol roku temu teraz jest chyba wmiare ok. Zle go traktowalam i bede wypominala zdrade pewnie przy kazdej okazji ale moj wydaje mi sie ze ciut sie zmienil co by go nie chwalic zbytnio bo mi ww piorka obrosnie. On jest starszy ode mnie o 9 lat... a dzisiaj mi napisal ze gdyby nie ja to on by nie dal rady sobie, ze jestem jak latarnia dla niego ktora go prowadzi. Hehe ladne to bylo i ciesze sie ze jestem kims takim dla niego. Wiec pamietaj-rozmowa. To podstawa dobrego zeiazku

Moje psy zwariowaly bzykac im sie chce a oczywiscie bandzior nie wie jak sie zabrac dlatego szczeniakow jeszczenie ma :-\ tylko ciagnie pod lozko kawalek poslania i za przeproszeniem ruccccha :p

A co do mojego okresu to -brak :-\ niestety... ale mam dzieje ze gdzies tam za rogiem sie czai malpa francowata jednak.

Jade zaraz do wro po meza.... ehh gofzina w jedna i godzina w druga bbrrr

Iwo - fajnie ze wierzysz ze się ujawni;-) bo ja już nastawiam się na listopad, nawet mnie to bawi jak się pytają co będzie a ja mowie dziecko jedno podobno

Ewelinko a możesz mi powiedzieć jak to Ty miałaś z betą?

Staram się wyluzować naprawdę. Za tydzień w piątek mam wizytę i jak możecie to proszę o mega kciuki.

reklama
Ech puść człowieku Babę do galerii jak promocje sa... Ale przynajmniej fajna koszulkę Tacie kupiłam w reserved na imieniny :) w weekend dostanie :) no i oczywiście kilka rzeczy dla siebie ;p ech baby....

Motylku ale brzusio śliczny!!!
Ciesze sie bardzo ze u Was dobrze i nie ma tych paskudnych krwawień. Dziekuje dobrze u mnie :) duzo strasznie pracy i padam na pyszczek ale nie narzekam ;) czekam sobie na ovu, dzis robiłam test owulacyjny ale wyszedł negatywny, wiec jeszcze trochę ;)

Asmi bedzie dobrze, musi byc. Przyrost jest, a owu mogła byc pozniej i nie wiadomo kiedy było zagniezdzenie, bo jajeczko mogło sobie długo pływać ;)

Wątpliwości a próbowałaś z Nim pogadać? Sorki jesli przegapiłam jak o tym pisałas..

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry