reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczyny :tak:

ciotka męża wyjechała wczoraj na kilka dni do Zakopanego i mi zostawiła klucze żeby jej kwiatki podlewać na balkonie. Dziś sobie śpię kiedy mnie domofon wystraszył administrator osiedla potrzebował klucze od ciotki od piwnicy, bo sąsiedzi się remontują, a zawory do wody są akurat u nich w piwnicy. Musiałam tam zajść i te klucze mu dać.

watpliwości wszystkiego naj Kochana z okazji urodzin ;* żeby Twój chłop przejrzał w końcu na oczy i żeby zawsze już było jak najlepiej ;*

dominika
oby kolejny cykl był szczęśliwy ;*

ewelinka kciuki za wizytę ;*

gabis zdrówka dla synka ;*

Anula, KasikP, Motylek, Asia ;*

reklama
Witam

Gabis gdy Mela ma goraczke i brak apetytu nigdy nieczekam tylko lece do lekarza poniewaz to jest u nas zawsze angina:/

Anula88 halo halo?

No to dziewczymy tylko kciuki zaciskac &&&

Dominika wstane z lozka to poprawie tabelke..
No szkoda ze ta ciotka przyszla do Ciebie:/

Ewelinka wspolczuje tego problemu z lekarzem,ja mialam jednego przez pare lat prywarnie chodzilam kupe kasy u niego zastawilam i jak go o cos poprosilam zachowal sie jak prostak:/ bylam zalamana ze musze go zmienic
Ale nie zaluje teraz trafilam na lekarza ktory niemysli tylko o pieniadzach!
Polecilam go kumpeli bo juz 2 rok stara sie o ciaze...i jest juz po inseminacji teraz czekamy...:-)
Jest zadowolona bo w koncu ktos na powaznie zajal sie jej przypadkiem!

Rurka jak tam? Testy robilas czy @ przyszla?

Dominika kochana trzymam kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&

Gabis zdrowka dla synka

i nie wiem cos jeszcze mialam napisac ale zapomnialam.Sciskam wszystkie Was mocno

Asia kochana jaka koloryzacja wlosow jest najmniej inwazyjna?Chodzi o cos co nie spowoduje bardzo wysuszenia skory i wypadania wlosow

Ostatnia edycja:
Aschlee wybacz mi prosze ale nie chce mi sie znowu walkowac tego tematu. Ostatnio juz myslalam ze wyczerpalam wszystkie mozliwosci aby wszystko wytlumaczyc.

Dzięki dziewczyny. Synek dalej gorączkuje. Na 11.45 idziemy do lekarza. Julia u nas też bardzo często takie nagłe infekcje kończą się anginą.

Dziewczyny jak byłam przed chwilą w toalecie to zobaczyłam na bieliźnie lekkie plamienia, koloru beżowego. Nie boli mnie brzuch ani nic. Kurcze narazie nie chce panikować, ale czy ma któraś z was do odstąpienia/sprzedania Duphaston lub Luteine. Wolałabym sie zabezpieczyć.

Anulka ja dopiero dzisiaj jak pisze z laptopa zobaczyłam że mam taki sam suwaczek jak Twój. Jeju ale wyszło, mam nadzieje, że Ci to nie przeszkadza. A swoją drogą to Ty masz również śliczny suwaczek ;-)

reklama
Do góry