reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee bardzo bym chciala jutro dostac wiesci od Ciebie,ale ty zdecydujesz ok:-) &&&&&

Gabis widzisz a narzekalas na brak oznak ciazy hehe,na tak wczesnym stadium niema przewaznie ale jak zaczynamy gdzies 6-7 tc wtedy dopiero sie pojawiaja...niektore nieprzechodza tego;-)

reklama
Hej :-)

Miss ja widze piekne bladziochy :-) juhuuuu

Aschlee nie trzymaj nas tyle w niepewnosci.... ;-)

Brrr Kochana powodzenia ;** i zagladaj czesciej

Gabis to sie doczekalas hihihi :-D

Asiu jak sie czujecie?

Blair, Kasikp, Malus, Mychunia ;**

Iwo kochana czytalam ze lozysko czesto sie podnosi w kolejnych tygodniach ciazy ;-) wiec poki co spokojnie

Mississ - ja też bladziochy i to z komórki na małym ekranie widzę :) co do mebli to zależy jak duża kuchnia ale ja robiłam 4 lata temu i sporo więcej placiłam.

Brr - kochana fajnie cie czytać! Czekam dnia gdy wpadniesz z dobrą nowiną :)

Asia - teraz organizm intensywnie pracuje i raczej nie spodziewaj się przypływu energii.

Właśnie odebrałam wyniki młodej i na razie są super. Myślę że jutro lekarka wstrzyma się z rozpoczęciem kuracji.

Iwo obiecałaś fotki i co???

Dziewczyny wczoraj po lekarzu to jak mlody Bóg się czułam i cieszyslam ze moge popracować, ale dziś wiem już że bedzie mega ciezko sie wkrecic w robote. Po prostu nie ogarniam. Wiec cale popoludnie zalegam w łóżku.

Asiu zalegaj a co tam ;-)

Mississ ja tez widzę ! ;-)

Aschlee nie daj sie prosic ....

Zakupiłam inofolik ;-) truga turę ... oj od dziś dzialamy na maxiora ;-) ..
.

Dziecie wakacje ma,alez były emocje ... wylam jak Bóbr ....

Hej
Ale miałam dzis młyn w pracy, rozpoczęlam duże i drogie doświadczenie. Nie ma możliwości pomyłki, musi byc wszystko przeprowadzone dokładnie i precyzyjnie co mnie dosyć stresuje bo od tego zależy moj doktorat...

Miss ja na komórce widzę krechy wiec &&&& żebym ciemnialy ;)
Kochana za kuchnie to niedużo, mi za zabudowę dwóch ścian w kuchni (niedużych) stolarz krzyknął 8tys. A za swoje meble dałam niecałe 4tys bo utargowalam sporo bo sklep zawalił na całej linii z zamówieniem.

Brrr mam nadzieje ze szybko Wam pójdzie z adopcja :)

Iwo foteczki prosze ;)

Aschlee a nie masz ochoty na jajka? ;)

KasikZ dzielna Kobieta :*

KasikP to Ty sie nie nastawiaj a ja i tak trzymam kciuki zeby były :)

Ewelinka :*

Dziewczyny czy Wy nie przesadzilyscie z tym inofolikiem? Na ulotce jest zeby nie przekraczać jednej saszetki dziennie... Czy to możliwe zeby po jednej saszetce cos czuć? Bo wczoraj wzięłam a dzis popołudniu zaczął mnie bolec jajnik... A w ogóle to paskudny w smaku jest ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Do góry