reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair na jajka nie ale mialam sie odchudzac a dzis kupilam mega wielki sloik nutelli :zawstydzona/y: takze chyba utkne na nieco dluzej na tych 54 kg:sorry2:

Kochane ja ten test zrobie tylko ze tak to ujme musze sie troche przygotowac na ewentualna porazke;-)

Aschlee wazysz 54kg? I masz z tym problem? Hehe ja mam 57kg ejhh tez by sie pare mniej przydalo bo ciezko;/

Blair to trzymam &&&&&&& za projekt;-) a co robisz ciekawego w tym projekcie? Bo normalnie mnie zaciekawilas:-)

Aschlee jutro wejde i bede wyczekiwac na foty;-) &&&&&

Blair ja rozpuszczam go w pół szklanki mieszam i pije i żadnego smaku nie czuje za1 razem taki lekki posmak ale potem juz nic a nic:-)
Więc pije można i 3 saszetki dziennie pytałam się ginki ale optymalnie są 2:-)
Ja wczoraj znamówiłam już do Mnie idzie 2 partia ;)

hej wszystkim :-) dawno mnie tu nie było, czasem podczytywałam :-p ciężko jest tak nagle wrócić. nowe osoby, wspólne tematy... nie chciałam też "zapeszać" - wiele dziewczyn rezygnuje z forum z powodu kolejnej nieudanej próby... można się załamać.
dziś wracam pełna nadziei :-):-):-):-):-):-) i wiary w cuda a raczej jeden mały cud :tak::tak::tak::tak::tak:

Aschlee ciekawa jestem Twojego tesciora :) &&&&

Julia napisze Ci na pw bo nie wiadomo kto czyta, starsze Forumowiczki wiedza bo kiedyś pisałam ;)
A dzis w pracy pytali o Ciebie czy masz wyniki ;)

KasikP no ja wiecej niż jedna nie bede bo jak po jednej cos ruszyło to wole nie przesadzać ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair no to znana jestem haha;-) w przyszlym tyg ide na nocki to skocze zrobic;-) a musze byc na czczo?

Malena mamy gratulowac?;-)

julia może jeszcze nie :-):-):-) ogólnie dziś miała przyjść @ a póki co nie ma, choć do południa dziwne plamienia były :-( nie napalam się bo już któryś miesiąc z kolei oczekuję na cud a jak do tej pory cisza.

dzis na pewnym forum całkiem przypadkowo wyczytałam o modlitwie do św. Dominika, zaciekawiona przeczytałam wypowiedzi dziewczyn i coś w tym jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry