reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Cytnia - pamiętam aż bałam się do Was zaglądać bo non stop stop któraś w szpitalu. Listopad pod tym względem był mega spokojny.
Aniaslu - dziekujemy bardzo za pomoc w oczyszczeniu atmosfery
Rurka - przykro mi jeśli i ciebie uraziły słowa trolla
Asiula - ja na początku tez na no-spie jechałam, fakt że tylko jedna dziennie ale brzuch mi dokuczał
To jeszcze dedykacja dla Was.
Piosenka która dawała mi siły i motywację do dalszego działania.
Hey i Przyjaciele - Moja i twoja nadzieja (English subtitles) - YouTube
Aniaslu - dziekujemy bardzo za pomoc w oczyszczeniu atmosfery
Rurka - przykro mi jeśli i ciebie uraziły słowa trolla
Asiula - ja na początku tez na no-spie jechałam, fakt że tylko jedna dziennie ale brzuch mi dokuczał
To jeszcze dedykacja dla Was.
Piosenka która dawała mi siły i motywację do dalszego działania.
Hey i Przyjaciele - Moja i twoja nadzieja (English subtitles) - YouTube
Dzieki dziewczyny. Mysle pozytywnie. Mojej mamy przyjaciela znajomy jest ordynatorem na polozniczym w szpitalu jak bedzie gorzej to pojade. Puki co odpoczywam.
Cyntia tez mam obrzmialy ten brzuch. Jak wstaje to odruchowo go trzymam jak by juz bylo co hehe ;-)
Cyntia tez mam obrzmialy ten brzuch. Jak wstaje to odruchowo go trzymam jak by juz bylo co hehe ;-)
lalka - ten raz musi być szczęśliwy, to teraz kciuki żeby było dużo jajeczek, tak?
Asiu - tak długo czekałaś na fasolek ze teraz masz leżakować i rozkoszować się wolnym, nie czytaj za dużo w necie, co do brzucha to mnie na samym początku tez pobolewał, ciągnął. Praca nie ucieknie w najgorszym razie będziesz się martwic o nowa za 2 lata ;-)
Anula1988 - piękny brzuszek, jaki duży?
Aschlee25 - co ma być to będzie jak nie tym razem II to następnym razem ;-) ale może akurat marzec CI pisany
ewelinka_shn - najfajniej właśnie wygląda zestawienie fotek, wtedy widać ile urósł u Ciebie fajnie widać "postęp"
MonaG1985 - bez wątpienia brzuch "ciążowy" a 9-mies. się nie przejmuj równie dobrze może w którymś momencie przystopować, byleby za ciężko nie było
gabis - no jak tez poprzednim razem bardziej na lajcie, i na becie nie byłam i na 1 wizytę poszłam w 10 tc, i w 8 mies pojechałam 1200km na wakacje do ponad 30C* a teraz...szkoda gadać ;-) chyba się starzejemy
julia - głupich nie sieją sami się rodzą, a od "oficjalnego" startu jeszcze 3 mies. kto wie może i II będą wcześnie ;-) czego CI gorąco życzę, a żałoba zwłaszcza po własnym dziecku na pewno jest bardzo ciężka, nie wiem co czujesz ale łatwo CI nie było, tylko ze każda żałoba kiedyś się musi skończyć życie toczy się dalej a o Twoim aniołku nigdy nie zapomnisz ani Ty ani Twoi bliscy
Asiu - tak długo czekałaś na fasolek ze teraz masz leżakować i rozkoszować się wolnym, nie czytaj za dużo w necie, co do brzucha to mnie na samym początku tez pobolewał, ciągnął. Praca nie ucieknie w najgorszym razie będziesz się martwic o nowa za 2 lata ;-)
Anula1988 - piękny brzuszek, jaki duży?
Aschlee25 - co ma być to będzie jak nie tym razem II to następnym razem ;-) ale może akurat marzec CI pisany
ewelinka_shn - najfajniej właśnie wygląda zestawienie fotek, wtedy widać ile urósł u Ciebie fajnie widać "postęp"
MonaG1985 - bez wątpienia brzuch "ciążowy" a 9-mies. się nie przejmuj równie dobrze może w którymś momencie przystopować, byleby za ciężko nie było
gabis - no jak tez poprzednim razem bardziej na lajcie, i na becie nie byłam i na 1 wizytę poszłam w 10 tc, i w 8 mies pojechałam 1200km na wakacje do ponad 30C* a teraz...szkoda gadać ;-) chyba się starzejemy
julia - głupich nie sieją sami się rodzą, a od "oficjalnego" startu jeszcze 3 mies. kto wie może i II będą wcześnie ;-) czego CI gorąco życzę, a żałoba zwłaszcza po własnym dziecku na pewno jest bardzo ciężka, nie wiem co czujesz ale łatwo CI nie było, tylko ze każda żałoba kiedyś się musi skończyć życie toczy się dalej a o Twoim aniołku nigdy nie zapomnisz ani Ty ani Twoi bliscy
tamaguczi
Początkująca w BB
ToJak po co piszesz takie rzeczy??? myslisz ze zlamiesz te dziewczyny??? Musisz sobie ulzyc w ten sposob za wlasne niepowodzenia??? Zycie cie skrzywdzilo??? Jesli tak to pisz.... ale ich nie zlamiesz... dajesz tylko dowod na to jaka z ciebie slaba osoba....Naiwna jestes myslac ze slowa cos znacza Nawet nie wiesz ile czlowiek potrafi w sobie miec sily kiedy cos go w zyciu doswiadczylo.... I wiesz co ??? smieje sie jak to do ciebie pisze.....zabawna jestes )) wklej jeszcze moze grozna buzke albo cos...bo pisanie o prywatnych sprawach w gronie dziewczyn ktore sie szanuja i wiedza pewnie wiecej o sobie niz ty bys chciala nic ci pomoze i napewno nie da takiej satysfakcji jakiej oczekiwalas tadaaaaa ! A to peszek....
reklama