reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu u mnie chyba nici, cos zaczyna sie dziac....;/ ale jak sie nie rozkreci to sprawdze to...

Yesenia witamy
wlasnie co do luteiny niestety nie pomoge;/
Chyba musisz faktycznie odpoczac:) i ze spokojem bo wiesz jak kobieta sie potrafi zablokowac;/

reklama
Julka - niestety żadna Krystyna z PIS-u nie jest w stanie sobie wyobrazić co się odczuwa czekając na wyniki amnio. My cię nie osądzamy.

Dlatego też chyba zrezygnuje z wrzucania moich fotek w tym miejscu, wybaczcie.....

Yesenia - witaj

Anula - zrobione :cool2:

Dziękuję za przywitanie :) Ostatnie moje cykle wyglądały tak 28-34-24-28-28 dni. Na szczęście te dwa ostatnie były już ok, ostatni po luteinie. Nie wiem co mam myśleć o tej luteinie , chyba nie będę jej brała. Boję się że mi się nie uda :-(

Yesenia moze faktycznie odloz ta luteine, moze wyproboj Infolic dziewczyny sobie chwala:-) lub zapytaj lekarza o stymulacje owulacji lekiem CLO
Kochana to dopiero 2 miesiac,takie nastawienie niepomoze...wiec ladnie tu myslec pozytywnie;-)

Julia tak jak dziewczyny pisza...nie warto sie przejmowac kims kto lubi zamet...

Dziwi mnie strasznie moja temperatura bo te 37,5 wydawalo mi sie duzo ale 37,8 to juz mi oczy wyszly...w piatek chyba zrobie testa:tak:
A mam takie glupie pytanie...wiem ze glupie i pewno bedziecie sie smiac...ale pod pacha tez powinna wzrosnac?

Witam was kochane ja jestem po 2 nieudanych ICSI w Angli , a teraz bylam w Polsce w klinice Bocian w Bialymstoku I mialam podane 2 zarodki 3 dniowe , nie wytrzymalam I zrobi, am test w 8 dniu I byl negatywny . Myslicie czy za wczesnie zrobilam go? Nie mam zadnych objawow po za bolacym brzuchem jak na miesiaczke. Dzis jest 9 dpt strasznie sie boje .

reklama
Już teraz zgłupiałam na maxa :no: ale raczej nie będę już jej brała, tylko czy teraz nie rozreguluje mi się cykl :confused: Najlepiej byłoby nic nie planować , nie myśleć tylko żeby tak samo wyszło :blink:

Do góry