reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Julia, kiedyś więcej na forum pisałam o problemach, ale odkąd jakaś obca osoba pisała mi na PW, że może mi pomoc w problemach i się wypytywała co i jak, to zablokowałam taką osobę i uważam co piszę. Fotki tylko daje w zamkniętym wątku. Nie ma co ufać. Nawet z sygnaturki usunęłam zdjęcia dzieci.

Iwo, dobrze robisz.

reklama
Jesi kurcze nieumiem ci powiedziec kiedy najlepiej...poczekaj moze z 2-3 dni...

Yesenia wydaje mi sie ze nierozreguluje sie ci @, a moze zrob postanowienie wrzucenia na looz,co?;-)

AsiaSzw - ja brałam na plamienia luteinę 100 mg 2x dziennie (później zeszłam na 2x 50 mg), ale mam koleżankę, która brała 100 mg 3x dziennie i do tego duphaston. Swoją drogą od 20 tc znowu biorę luteinę 100 mg 2x dziennie. Ty masz 100 czy 50 mg?
Będzie dobrze, odpoczywaj.. Ja plamiłam od beżu do ciemnego brązu w tej ciąży na początku dzień w dzień 2,5 tygodnia (bardzo ciężki dla mnie to był czas), a później co parę dni jakieś 2-3 tygodnie i się udało, więc jestem dowodem, że nawet długie plamienie nie musi oznaczać niczego złego :tak: Trzymam kciuki za Twoją wymarzoną ciążę i Ci ciągle kibicuję....

Cyntia dziekuje Ci bardzo. Biore 2x 2 po 50 mg czyl 200mg dziennie. Dzis jest w miare. Tez mam tylko takie brazowe cos. Jestem dobrej mysli. A brzuch cie bolal? Bo mnie bardzo boli. Dzis juz wzielam 4 nospy forte.

julia - czytałam wpis jakto... prymitywny grający na naszych emocjach.... nie matrw się, dobrze robisz olewając gościa.... mnie również bardzo osobiście ten tekst dotknął...

Na infolicu jestem tylko ja ? ... no ciekawa jestem jak sie przyczyni do tego cyklu .... -;-) wczoraj sie smialam bo mezu mowi " ze musi sobie poczytac jak to z tymi cyklami jest ;-) " ..

Dziecko na wsi z dziadkami a my sobie w związku z tym " umilimy " wolny czas ;-)

reklama
AsiaSzw - czułam jakbym miała taki opuchnięty, napęczniały brzuch - ale ja to z bólem to mam chyba wysoki próg bólu (to się zweryfikuje przy porodzie) i zawsze ciężko mi ocenić ból. Czułam się jak na @, ale to do tej pory nieraz tak się czuję w brzuchu.
Wiesz, zawsze możesz pojechać do szpitala, może wezmą Cię na obserwację? Jak teraz leżałam, to była dziewczyna w wczesnej ciąży po brązowych plamieniach i ją obserwowali - wszystko było ok.
Musisz być dobrej myśli. U nas na październikówkach sporo z nas plamiło w I trymestrze i jest ok (w grupie na fb też, no jakaś plaga była). A swoją fasolkę wytargać za uszy, jak już przyjdzie na świat (w lutym, nie?) za robienie takich stresów :tak:

Do góry