reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Asmi temperatura nie powinna spac ponizej poziomu podstawowego czyli tej czerwonej kreski. Ale czesto przy ciazy temperatura rosnie jeszcze wyzej po implementacjo okolo 7-14 dpo. No i wazny jest trend nie jednorazowa zmiana

Ja już zaczynam świrować. A w piątek w nocy jedziemy nad morze pociągiem i będę mieć w pokoju oprócz męża i dzieci swoją siostrę i nie wiem czy będę miała możliwość mierzenia temperatury, ale powiem Wam szczerze, że przez ten ovu zaczynam świrować i się niepotrzebnie nastawiać.

Witam wieczorowo,
Przebrnac przez wszystke posty to jakas masakra :D
Pewnie cos pomine, ale z tego co pamietam to:

Gabis trzymam kciuki, pozytywne myslenie to bardzo duzo :)

Rurka ja nie pomoge, mam nadzieje, ze infekcja szybko przejdzie. W styczniu mialam kamien nerkowy, co sie nacierpialam to moje :/

Mychunia tego sie wlasnie boje, ze jak sie zaczelo to nie odpusci :( myslalam o autoszczepionce, ale tu gdzie mieszkam pewnie nie wiedza co to takiego :D po ciazy wezme sie za siebie! Teraz juz nie mam czasu. Mam tylko nadzieje, ze te problemy ze zdrowiem nie beda mialy wplywu na dzidziusia. Mysle, ze nie powinny...

Blair zobacze jak wyjda wyniki. A z angielskiego - well done!! :)

Aschlee trzymam kciuki, kiedy testujesz?

Dziewczyny brzuszki piekne! Niech dzidziusie zdrowo rosna :)

U mnie dzien zlecial, bez rewelacji.
Moje dziecie nie chce slyszec o rodzenstwie, a ja juz nie moge sie doczekac tej ciazy! No coz, roznica bedzie spora, bo z 5 lat, chcialam 2 ale tak jakos wyszlo ;)

Zmykam, pozdrowionka!

Witam porannie.

Tabasia spora roznice to ja bede miala :-)

Ja znowu od wczoraj plamie. Wiec leze plackiem. Bede dzis miala duzo czasu na forum.

Gochson co tam u ciebie?? Kiedy wizyta???

Admninistratorzy powiadomieni :cool2:

Dzień dobry wszystkim
Asiu - niebawem ja tez dołaczę, 8.07 idę do gina po L4:sorry2:

Lalka - no tym razem musi się udać! czekamy na super wieści

reklama
Dzień Dobry Drogie Panie :-):-)
Witam się słonecznie :-)
Ciężarówy jak się czujecie???? Buziaki dla Was :*
Ja dzisiaj o 12:45 mam wizytę... Jutro wyjazd na imprezę służbowa więc czeka mnie pakowanie i szykowanie :-)
Pozdrawiam kochane dziewczyny :tak:

Do góry