reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Laka &&&&& ;-)
Jakto nie za bardzo rozumiem co masz na myśli... :/ rozwiń swoją wiadomość
Jakto nie za bardzo rozumiem co masz na myśli... :/ rozwiń swoją wiadomość
Asmi temperatura nie powinna spac ponizej poziomu podstawowego czyli tej czerwonej kreski. Ale czesto przy ciazy temperatura rosnie jeszcze wyzej po implementacjo okolo 7-14 dpo. No i wazny jest trend nie jednorazowa zmiana
Ja już zaczynam świrować. A w piątek w nocy jedziemy nad morze pociągiem i będę mieć w pokoju oprócz męża i dzieci swoją siostrę i nie wiem czy będę miała możliwość mierzenia temperatury, ale powiem Wam szczerze, że przez ten ovu zaczynam świrować i się niepotrzebnie nastawiać.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Witam wieczorowo,
Przebrnac przez wszystke posty to jakas masakra
Pewnie cos pomine, ale z tego co pamietam to:
Gabis trzymam kciuki, pozytywne myslenie to bardzo duzo
Rurka ja nie pomoge, mam nadzieje, ze infekcja szybko przejdzie. W styczniu mialam kamien nerkowy, co sie nacierpialam to moje :/
Mychunia tego sie wlasnie boje, ze jak sie zaczelo to nie odpusci myslalam o autoszczepionce, ale tu gdzie mieszkam pewnie nie wiedza co to takiego po ciazy wezme sie za siebie! Teraz juz nie mam czasu. Mam tylko nadzieje, ze te problemy ze zdrowiem nie beda mialy wplywu na dzidziusia. Mysle, ze nie powinny...
Blair zobacze jak wyjda wyniki. A z angielskiego - well done!!
Aschlee trzymam kciuki, kiedy testujesz?
Dziewczyny brzuszki piekne! Niech dzidziusie zdrowo rosna
U mnie dzien zlecial, bez rewelacji.
Moje dziecie nie chce slyszec o rodzenstwie, a ja juz nie moge sie doczekac tej ciazy! No coz, roznica bedzie spora, bo z 5 lat, chcialam 2 ale tak jakos wyszlo
Zmykam, pozdrowionka!
Przebrnac przez wszystke posty to jakas masakra
Pewnie cos pomine, ale z tego co pamietam to:
Gabis trzymam kciuki, pozytywne myslenie to bardzo duzo
Rurka ja nie pomoge, mam nadzieje, ze infekcja szybko przejdzie. W styczniu mialam kamien nerkowy, co sie nacierpialam to moje :/
Mychunia tego sie wlasnie boje, ze jak sie zaczelo to nie odpusci myslalam o autoszczepionce, ale tu gdzie mieszkam pewnie nie wiedza co to takiego po ciazy wezme sie za siebie! Teraz juz nie mam czasu. Mam tylko nadzieje, ze te problemy ze zdrowiem nie beda mialy wplywu na dzidziusia. Mysle, ze nie powinny...
Blair zobacze jak wyjda wyniki. A z angielskiego - well done!!
Aschlee trzymam kciuki, kiedy testujesz?
Dziewczyny brzuszki piekne! Niech dzidziusie zdrowo rosna
U mnie dzien zlecial, bez rewelacji.
Moje dziecie nie chce slyszec o rodzenstwie, a ja juz nie moge sie doczekac tej ciazy! No coz, roznica bedzie spora, bo z 5 lat, chcialam 2 ale tak jakos wyszlo
Zmykam, pozdrowionka!
reklama
KasikP
Fanka BB :)
Dzień Dobry Drogie Panie :-):-)
Witam się słonecznie :-)
Ciężarówy jak się czujecie???? Buziaki dla Was :*
Ja dzisiaj o 12:45 mam wizytę... Jutro wyjazd na imprezę służbowa więc czeka mnie pakowanie i szykowanie :-)
Pozdrawiam kochane dziewczyny
Witam się słonecznie :-)
Ciężarówy jak się czujecie???? Buziaki dla Was :*
Ja dzisiaj o 12:45 mam wizytę... Jutro wyjazd na imprezę służbowa więc czeka mnie pakowanie i szykowanie :-)
Pozdrawiam kochane dziewczyny