reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Julia 21 najpozniej powinnam dostac :tak: tak mi wyszlo jak liczylam cykl normalnie...lekarka po monitoringu twierdzila ze 18...dlatego dla pewnosci zatestuje 23 :-D kochana a kciukasy trzymaj mocno :tak: jak na razie temperatura nie spada,wrecz przeciwnie dzisiaj rano mialam 37,5 ale nie nastawiam sie cierpliwie czekam

reklama
Witam Panie :) Ja własnie w pracy, ale jutro wolne :tak: Wczoraj kupiłam inofolic i od razu zaczęłam zażywać. Zobaczymy, może coś pomoże :-) Biorę po 1 saszetce, bo nie chcę przesadzić. Powiedźcie mi, czy oprócz tego zażywałyście jeszcze kwas foliowy w tabletkach? A tak poza tym mam wyjątkowo dobry humor i jestem taka pełna nadziei :-D Mam tylko nadzieję, że nikt mi tego humoru nie popsuje.

lalka trzymam mocno kciuki, uda się!

asmi mi temperatura zauważyłam nie spada, dopiero jak dostanę @ to wtedy. W poprzednim cyklu nawet rano miałam 37,70, zaraz potem poszłam do łazienki i już miałam @, co prawda byłam wtedy infekcję gardła. Myślę, że jest to indywidualna sprawa każdej z nas. Ja przestałam się już nie sugerować temp. pod koniec cyklu, po prostu nie nastawiam się.

KasikP super, że jesteś. Czekam zawsze na Twoje posty. Masz cykl mniej więcej tak jak Ja, zawsze dobrze mieć "bratnią duszę" :-) Jak dasz radę to wpadnij na forum Starania od wiosny/lata 2014 tam też fajnie się dzieje. Tam jakoś częściej zaglądam.
Miłego dnia życzę wszystkim :)

Ostatnia edycja:
lalka kochana tym razem musi się udać ;*

Tabasia mi na problemy z zatokami w czasie ciąży szwagierka poleciła zamiast ibupromu zatoki (niedozwolonego w czasie ciąży) smarowanie głowy w okolicach zatok amolem i powiem Ci, że to ratuje życie :tak:

Asia będzie dobrze, musi być ;*

kasikP Ty zawsze o mnie pamiętasz ;* czuję się jak zwykle znakomicie i nie umiem się doczekać na wizytę 24 :tak:moje dziecię chyba zaczyna dawać znać o sobie, bo jak dłużej siedzę w jednej pozycji lub leżę, że nie pasuje to tak mnie zaczyna pokłuwać w boku jednym i drugim, że muszę zmienić pozycję :-D daj znać po wizycie ;*

Gochson nie dobre grzybki, a sio.... po globulkach powinno Ci przejść :tak:

Maluś ;* w Czechach gdzie robi teściu i szwagier jest taka sytuacja, że robią na non stopie i jeszcze nie płacą albo płacą z wielkim opóźnieniem np. 3 miesiące :-( normalnie masakra jakaś....

Aschlee
żeby się udało i tym razem do porodu było wszystko ok ;*

Dziewczyny dziekuje Wam. Rozmawialam z szefową, bardzo mnie zaskoczyła. Mam sie nie denerwować i odpoczywać. Mega super. Jestem duzo spokojniejsza.

Mychunia fajnie ze daje znaki maluch.

Asiu widzisz czesto strach mna wielkie oczy;-)

lalka kochana trzymam mocno kciuki!!!!!

A korzystajac z opieki na corke wzielam sie za porzadki porzadne bo jak chodze do pracy to niemam sil:/

Aschlee dalej mocno trzymam kciuki bo coraz lepiej sie cykl zapowiada.

Asiu dobrze ze odpoczywacie. I fajnie ci ze w pracy juz wie szefowa. Ja jeszcze nie mówiłam a na L4 chciałabym isc od sierpnia.
Asiu jest juz watek Luty 2015-zaglądnij.

A ja wczoraj sie chyba przejadlam obiadem. Byly frytki, miesko i surowka i te frytki to czułam jeszcze dzis rano...blee. Chyba ze to byly poranne mdłości na ktore tak czekalam to juz sobie przypomnialam jak to jest i dziekuje nie chce ;-)

Mychunia super ze kuz czujesz ruchy. Pamietam ze piekne uczucie to jest.

Gochson zeby i infekcja szybko minęła. I najważniejsze ze dzidzia rosnie zdrowo.

Ostatnia edycja:
He he Gabis. Moze fryteczke :-)
Wiem ze jest wątek lutowy bo juz mam przeczytany, ale chyba nie czuje sie na silach pisac gdzies jeszcze. Jak juz bede widziala ze wszystko jest dobrze to wtedy dolacze.
Puki co dostaje fiola w lozku. Calkowita zmiana trybu zycia. Ja chodzace ADHD leze. Wszystko mnie denerwuje. Gabis a czym ty sie zajmujesz?

reklama
Do góry