reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Asia, pozdrów ode mnie morze 3 mam mocno kciuki
Anula, podziwiam za duże pokłady cierpliwosci
Ashlee, a co wyświetla Ci się w aplikacji "Mój kalendarzyk"? To raczej nic nie związane z @ i myślę że Mała Istotką wprowadza się i będzie gościć się przez 9mcy
Anula, podziwiam za duże pokłady cierpliwosci
Ashlee, a co wyświetla Ci się w aplikacji "Mój kalendarzyk"? To raczej nic nie związane z @ i myślę że Mała Istotką wprowadza się i będzie gościć się przez 9mcy
Dominika a ja nie robie pomiarow tylko sobie zaznaczam kiedy bylo przytulanko samopoczucie itp...a on tam tez wyznacza czy moglo dojsc do zaplodnienia czy nie? bo u mnie nic takiego nie ma ale to moze ze nie robie pomiarow temperatury.Dzisiaj zmierzylam z ciekawosci ale nie biore tego pod uwage bo mierzylam raz i chyba bardziej z ciekawosci
Mam nadzieje ze mowimy o tej samej aplikacji ja mam ta:
Mój Kalendarzyk – aplikacja dla nowoczesnych pań Gry i Aplikacje na Androida
Mam nadzieje ze mowimy o tej samej aplikacji ja mam ta:
Mój Kalendarzyk – aplikacja dla nowoczesnych pań Gry i Aplikacje na Androida
Ostatnia edycja:
Dziewczyny. Uwagaaaa uwagaaaa
Beta 20,41 ;-)
Jupiiiiiiii udalo sie.
Goska ovu mialam po Paryzu :-) ale we francuskim klimacie bylo.
Dziewczyny nadal nie dziekuje. W czwartek powtorze bete.
Gabis w tym samym czasie chyba robilysmy ta bete bo ja 20 ty 23 jaja jak berety.
Wczoraj przyszedl juz do mnie Inofolic, ktorego juz brac nie moge w zwiazku z tym najblizsza mojemu sercu KasiP otrzymuje w spadku prochy staraczki. Za to ze zawsze moge na nia liczyc!!!
Morze dzis cudowne nawet sie troszke opalilam. Teraz biore sie za obiad chociaz nie wiem w co rece wsadzic.
Beta 20,41 ;-)
Jupiiiiiiii udalo sie.
Goska ovu mialam po Paryzu :-) ale we francuskim klimacie bylo.
Dziewczyny nadal nie dziekuje. W czwartek powtorze bete.
Gabis w tym samym czasie chyba robilysmy ta bete bo ja 20 ty 23 jaja jak berety.
Wczoraj przyszedl juz do mnie Inofolic, ktorego juz brac nie moge w zwiazku z tym najblizsza mojemu sercu KasiP otrzymuje w spadku prochy staraczki. Za to ze zawsze moge na nia liczyc!!!
Morze dzis cudowne nawet sie troszke opalilam. Teraz biore sie za obiad chociaz nie wiem w co rece wsadzic.
reklama