reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis dzieki kochana za info.

Asia to czekamy na luzie najpierw na Twoje wyniki potem na moja @.Trzymam kciuki zeby bladzioszek byl tym bladzioszkiem na ktorego wszystkie czekamy:tak:

reklama
Hey hey ... nadaje z pracy ....

GABIS oczywiście ze nie ma @ dzis testuje ponownie, jutro rano jafe na bete bo moja cierpliwość sie juz skonczyla ;-)

Asiu a ja tam widzę 2 krechy ...kciukasy zacisniete. ...

Aschlee oby to było to :) ...

Anula88 ty juz dawno powinnas być na becie! Podziwiam twoją cierpliwość. Ile juz dni sie @ spoznia i jaką masz temp?

Asia - jak to bez spinki? :) ka już się podekscytowałam!!!! Mocno kibicuje.
I fluidki
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Asieńko- Ty wiesz, już Ci dzisiaj wszystko powiedziałam ;-):laugh2:

Aschlee- haaa, widzisz Gabis też miała taki jednorazowy incydent plamienia implantacyjnego. Wspieram Cie mocno!

Anula88- Ty jeszcze bez @ i bez testu pozytywnego????

Motylek, Iwo, Mychunia- jak tam ciężarówki?

Anula - u mnie po staremu. W pracy siedzę i jak widać ciężko mi się zabrać do roboty :) od lipca planuje l4 myślę że gdyby nie wakacje to bym popracowała do 30 tyg a tak to nie mam co z młodą zrobić.

Anulka :* dziekuje Kochana za wsparcie:tak:

Malus kochana gdzie Ty??? mam nadzieje ze wszystko w porzadku

Anka mam nadzieje ze problemy szybko sie poukladaja i znow bedziesz nas czesciej odwiedzac :*

blair o dziwo od 44 h mam spokój i pomimo kataru nie duszę się :-D

Anula1988 a w porządku, czekam na ruchy i się cały czas zastanawiam czy to to czy nie to :-D a co u Ciebie?

Aschlee
a może to to? :-D

Asia
czekamy ;*

reklama
mychunia bardzo bym chciala ale planuje cierpliwie czekac bo nie chce potem niepotrzebnego rozczarowania i dolka;-)

W moje samopoczucie juz nie wierze bo ostatnio licho sie czulam i dupa blada byla...wiec teraz wszystko zwalam na pogode albo na zblizajaca sie @:-D

Do góry