reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej Dziewczyny! Nieśmiało Was podczytuję i powolutku (równie nieśmiało) dołączam do Waszej grupy wsparcia:) My to tak staramy się, a jednak nie staramy ;) Chcę do tego podejść na luzie, zaczynamy od następnego cyklu:) Jeśli wyjdzie z tego dzidzias, to oczywiście będę najszczęśliwsza pod słońcem :) :) Póki co czekam na @ (cykl bez żadnych starań to był) i później zobaczymy.
Mam nadzieję, że szybciochem się u Was zadomowię, a może nawet zakumpluję ;) Od stycznia 2014 natrzaskałyście tyle postów, że jestem pod ogromnym, ogromnym wrażeniem :) To świadczy o Waszym ogromnym zżyciu i zaangażowaniu w forumowe życie :) Baaardzo podziwiam i strasznie mnie to w Was urzekło ;)
A tymczasem życzę dobrej nocy i pozdrawiam:)
Karo_line ;)

Hej dziewczyny. Witam z rana.

No i pokusiło mnie na ten test. I niestety ani bladej kreseczki, poprostu NIC.
Zepsułam sobie cały dzień i majowy weekend na własne życzenie. Strasznie mi smutno.

Miłego dnia Wam życze.

Hej :) my juz dłuższy czas w trasie :)

Wczoraj z serduszkowania nici bo wrócił biedak taki zmęczony ze padł spać, ale co ma być to bedzie :) bez nakręcania :)

Kochane ja znikam na majowke, robimy sobie z G weekend tylko dla siebie :) chociaż zapewne i tak was trochę bede podczytywać ;)
Życzę udanych weekendów i trzymam mocno kciuki za pozytywne testy, badania i wizyty :*

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Gabis - przytulam!! Wyjdz na podwórko i wystaw buzię do słonka, nie ten cykl to kolejny.
Masz już dzieciątko więc nastepna fasolinka to tylko kwestia czasu :tak::tak::tak:

Dziewczynki odpoczywajcie!!! Ja mam dziś dzien wolny i bore się za odgruzowywanie domku.

Witam

Gabis' - nie ty sama. Zaczniemy znowu razem.

U mnie jedna krecha, temperatura w dół, kakaowe brudzenia. Wszystko jak zawsze w jednym kierunku. O dziwo nie rozpłakałam się ani nic z tych rzeczy. Tylko po prostu nie miałam ochoty na kolejny cykl. A i doktorek chyba musi być inny bo z tym nie mam wspólnego języka. Mój stary in, będe chyba jezdzić do niego. Pokaże mu joje ostatnie wyniki. Bo coś tu nie gra.

Progesteron wysoki a mimo to przychodzi @ ten estradiol pewno miesza. Za wysoki bo ten pęcherzyk został i pewno nie zmalał skoro hormon dalej tak mocno wydzielany. Teraz progesteron spadnie to i przetrwały pecherzyk nie zmaleje. Zostanie nadal. Musze po niedzieli natychmiast skontaktowac sie z ginekologiem bo nie wiem czy moge zaczac brac clo.

Tak poza tym to pomimo slabych wieści, brzydkiej pogody zycze milej majówki.

reklama
Do góry