reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Jeny Agniecha kurcze uwazaj na siebie. A masz przy tym jakies dolegliwosci kardio? Kolatanie serca itp?

Watpliwosci kochana moja moze mialas bezowulacyjny cykl i dlatego tak ci sie opoznia?! Prosze cie zrob sobie chociaz Tsh i prolaktyne. Prosze!!!

reklama
Kurcze nie dobrze. Mowilas to lekarzowi? Wiesz aby krzywda sie wam nie stala. Przy takim upadku niekontrolowanym ciezko uniknac jakiegos kantu. Dbaj o siebie

Cześć dziewczyny nadal @ brak ale dziwne bo mnie brzuch na @ nie boli
Możecie spojrzeć na mój wykres?
Myślicie że jest jakaś nadzieja?
Bo mam ochotę ubrać się i polecieć do apteki po test.. Buzka

Asiu, mówiłam, że robi mi się słabo ale w tej ciązy dzisiaj pierwszy raz zemdlałam. Wczoraj mierzyli mi ciśnienie i bylo ok. Mam uważać i unikać dusznych pomieszczeń, az sie boję lata

Hej dziewczyny.
Dzieki za kciuki za tate.

Agniecha uwazaj na siebie.

A mnie jakos dzis strasznie korci na test. Kurde no mialam cwiczyc silną wole i co...
Ale myslicie ze 11 dni po zastrzyku na ile wiarygodny bylby test? Bo myslalam nawet zeby isc na bete. Ale jeszcze sie hamuje.

karolina859 - no wykres wygląda super ;-) ale nie mierzyłaś cały czas wiec owukla mogła być później niż pokazuje nawet 20.04, ale nawet jeśli to 111dpo wiec możesz powoli testować

reklama
Karolna, wykres ładny można zatestować

Gabis, myślę że 10 dni od zstrzyku jest takie umowne, tzw średnia ja bym poczekała co najmniej do 12dpo.

Wynik tarczycy 2,31, czyli spada;
estradiol - 410,8 norma 43,8-211,0
progesteron - 32,6 norma na 8dpo 6,0-24,0, z tym że luteina mgła troszkę zawyżyć ale aż tyle i ja biorę 3*1 i w dzień badania nie brałam, tj badanie jakieś 12 godzin od ostatniej tabletki.

Do góry