reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Starające się: 15 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:
watpliwosci - @ 25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:

karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
susel - @3.05
gabis - @3.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP

reklama
Aschlee, no to nieźle Ci zrobiła córka. Ja o mojej starszej lepiej nie mówię. Wczoraj się na mnie zezłościła i żółtą kredką coś na ścianie namalowała. Nie chciało wejść i jedyne co mi zostało, to ścierać to gumką ;/ Kredka była świecowa więc mokra ściereczka odpada ;/ &&&&& aby katar szybko zniknął :*

Gabis <przytul>:* Jesteśmy z Tobą. Trzymaj się :*

susel, dopisałam :)

Agniecha, gratuluję :*

Mam prośbę. Jeżeli kogoś nie ma na liście, to proszę pisać na PW. Zauważyłam u siebie w profilu, że coś nie tak jest z moimi wypowiedziami. Brakuje mi większości, które ostatnio pisałam i teraz mam problem z listą.

Dobry wieczór, znów ja :) Zwierzam się do komputera :) Więc poczytałam sobie sensowniejszych informacji o powrocie płodności po karmieniu, a nie tylko o tej nieszczęsnej temperaturze, i dowiedziałam się, że zajście w ciążę przed pierwszą miesiączką po porodzie graniczy z jakimś istnym cudem i prawie się nie zdarza. A na miesiączkę po skończeniu karmienia mogę jeszcze i książkowe dwa miesiące poczekać. Po tych informacjach nawet odechciało mi się biegać na test betahcg, szczerze powiedziawszy :)
Pozdrawiam, gratuluję Wszystkich dzisiejszych dobrych nowinek!

Witam

Temperatura stały poziom. Test niestety bałam się zrobić więc czekam. Zwykle miałam @ 24dni więc najwcześniej jutro ale przymierzam się do 3.05. pewniejsze i wtedy będzie 28 dni czyli dzień po mojej ostatniej najdłuższej.

Agniecha - gratulacje

gabis - współczuję

Miłego dnia :-) u mnie już teraz 22 stopnie w cieniu,aż żal siedzieć w pracy

Agniecha gratuluje córci :happy:
Iwo dużo zdrówka dla córki i dzidziulka &&&&&
Jołasia &&&&& żeby nie przyszła ta wstręciucha
Gabis współczuje
Maluś udanego grilowania,żeby pogoda dopisała
Asmi cieszę się,że zostajesz :happy:
Za wszystkie nieustannie trzymam kciukasy &&&&& mnie dziś i wczoraj pobolewa prawy jajnik-22 i 23 dc-mam małą nadzieję ,że to inplantacja ale naprawdę małą.

Blair udanego wyjazdu,dziewczyna z wątku jak zaplanować płeć po powrocie z krótkiego urlopu nad morzem wróciła już w dwupaku ,oby Ci się również udało &&&

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)

Ja juz w połowie pracy :) za jakiś czas zawijam sie do lekarza a pózniej pakowanie :) trochę sie stresuje jak przebiegnie rozmowa G z menago... Ma mi dać znać po.
Temp dzis w dół, fakt ze mierzona pół godz wcześniej ale z doświadczenia wiem ze to bez różnicy, myśle ze powoli szykujemy sie do owu, chyba dzis dopadne G :) jeśli nie bedzie miał takiego kiepskiego humoru jak wczoraj :(

Włoski i G i w pracy sie podobają, no i mi oczywiście i gitara :)

KasikP dajesz nadzieje :*

Jolasia &&&& za pozytywa :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Dzien doberek.\
Ale u nas goraco, Blair cos czuje ze pogoda cie nie zawiedzie :))

Jołasia, życzę Ci aby Twój wykres tego cyklu zakończył się Zieloną kropką :) !!!!!

Miłego Dnia

hej,
ale miałam dzisiaj przygodę, jak zaprowadziłam Mateuszka do przedszkola to zachciało mi się iść do biedronki na zakupy, juz jak robiłam zakupy to czułam że jest mi duszno i słabo, no i jak stałam przy kasie to zemdlałam :( Dobrze, że teściowa mieszka niedaleko to po niz zadzwoniłam i po mnie przyszła....

reklama
Malus przenies mnie do poczekalni bo tylko zasmiecam ta gore .. nerwy juz mna szargaja przez ten brak @ .. dzisiaj 37 dzien cyklu szyjka otwarta a dalej nie ma @ .. Robilam rano test wynik oczywiscie logiczny czyli jednym slowem dupa ..

Do góry