reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Zawsze brałam luteinę około 5 dni. Biorę nadal jak nie zacznie się @ to wtedy test. Zaczynam od 2.05. dzień pracujący w razie czego wyskok do apteki po kolejny test. No i wtedy moge lecieć i na betę jakby test wyszedł Bo coś mimo wszystko ten progesteron za wysoki.

reklama
Ewelinka_shn Dziękuję Ci bardzo za tę odpowiedź. Myślę, że mogę mieć jakiś stan zapalny w organizmie. Ale przyznam Wam, że po prostu, jak już się zarejestrowałam i napisałam do Was, to co chwila zaglądam, jak się macie i mam ochotę się do Was odezwać :) A dopiero co się zarejestrowałam.

Widać wszędzie dobrze, ale online najlepiej! :)

Ostatnia edycja:
Asiu mam nadzieje, bo prognozy niestety nie sa optymistyczne

Agniecha biedactwo, mam nadzieje ze to jednorazowa akcja...

Karola no to oby sie juz nie pojawiła :) ale moze być tak ze owu była pózniej jak dziewczyny piszą

&&&& za wszystkie testujace, niestety dalej nie podejrze Waszych wykresów :(

Dziewczęta możecie mi pomoc? Wklejam fotki testów owu ten u góry jest z wczoraj a dolny z dzis, mogę uznać go za dodatni?
ImageUploadedByTapatalk1398865705.126322.jpg

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1398865705.126322.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1398865705.126322.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 42
Blair87 - no pik blisko, ja bym powtórzyła test za kilka godzin ale dziś koniecznie działaj ;-) bo następny może być ciemniejszy ale tez może już blednąć

moja beta z wczoraj rano wyszla negatywna :-(

agniecha gratuluje !! :-)

jolasia a Tobie gratuluje cierpliwosci! u mnie rok stuknal a nadal zachowuje sie jakbym pierwszy miesiac sie starala. juz wiem ze jutro jak tempka nie spadnie to pomimo tej bety bede testowac :-p no i piekny masz progesteron!

watpliwosci zgadzam sie z Asia i rowniez blagam Cie o badania!

karolina zdecydowanie jest nadzieja! lec po ten test ale sikaj najlepiej jutro rano, bedzie bardziej wiarygodny!

gabis u mnie 11dpo juz nie bylo hormonu po zastrzyku, ale nie masz pewnosci jak bedzie u Ciebie, wiec jak dasz rade to sie wstrzymaj.
mamdwoje tak to juz jest, to forum uzaleznia! czuj sie jak u siebie! :tak:

Blair ja bym uznala dzisiejszy za pozytyw. udanego serduszkowania! ;-)

reklama
Do góry