reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Zawsze brałam luteinę około 5 dni. Biorę nadal jak nie zacznie się @ to wtedy test. Zaczynam od 2.05. dzień pracujący w razie czego wyskok do apteki po kolejny test. No i wtedy moge lecieć i na betę jakby test wyszedł Bo coś mimo wszystko ten progesteron za wysoki.

reklama
Ewelinka_shn Dziękuję Ci bardzo za tę odpowiedź. Myślę, że mogę mieć jakiś stan zapalny w organizmie. Ale przyznam Wam, że po prostu, jak już się zarejestrowałam i napisałam do Was, to co chwila zaglądam, jak się macie i mam ochotę się do Was odezwać :) A dopiero co się zarejestrowałam.

Widać wszędzie dobrze, ale online najlepiej! :)

Ostatnia edycja:
Asiu mam nadzieje, bo prognozy niestety nie sa optymistyczne

Agniecha biedactwo, mam nadzieje ze to jednorazowa akcja...

Karola no to oby sie juz nie pojawiła :) ale moze być tak ze owu była pózniej jak dziewczyny piszą

&&&& za wszystkie testujace, niestety dalej nie podejrze Waszych wykresów :(

Dziewczęta możecie mi pomoc? Wklejam fotki testów owu ten u góry jest z wczoraj a dolny z dzis, mogę uznać go za dodatni?
ImageUploadedByTapatalk1398865705.126322.jpg

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1398865705.126322.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1398865705.126322.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 45
Blair87 - no pik blisko, ja bym powtórzyła test za kilka godzin ale dziś koniecznie działaj ;-) bo następny może być ciemniejszy ale tez może już blednąć

moja beta z wczoraj rano wyszla negatywna :-(

agniecha gratuluje !! :-)

jolasia a Tobie gratuluje cierpliwosci! u mnie rok stuknal a nadal zachowuje sie jakbym pierwszy miesiac sie starala. juz wiem ze jutro jak tempka nie spadnie to pomimo tej bety bede testowac :-p no i piekny masz progesteron!

watpliwosci zgadzam sie z Asia i rowniez blagam Cie o badania!

karolina zdecydowanie jest nadzieja! lec po ten test ale sikaj najlepiej jutro rano, bedzie bardziej wiarygodny!

gabis u mnie 11dpo juz nie bylo hormonu po zastrzyku, ale nie masz pewnosci jak bedzie u Ciebie, wiec jak dasz rade to sie wstrzymaj.
mamdwoje tak to juz jest, to forum uzaleznia! czuj sie jak u siebie! :tak:

Blair ja bym uznala dzisiejszy za pozytyw. udanego serduszkowania! ;-)

reklama
Do góry